Европейски стартиращи компании са поканени да участват на "Nitro - the extreme acceleration event" 1-2 декември 2016 в София Антиполис, Франция

Startup Europe стартира Nitro: the extreme acceleration event, където 20 европейски старт-ъпа са поканени да работят с консултанти, представители на фирми и инвеститори, за да ускорят процеса по своето развитие.  

Какво:
По време на събитието, 20 международни старт-ъпи в напреднал етап на развитие ще работят заедно с консултанти от Capgemini Consulting, Europe Unlimited, Inovamais, INTRASOFT, the European Crowdfunding Network, and the European Business Angels Network по теми, вариращи от пътя на клиента до готовност за инестиции, продажби и иновационен мениджмънт.

Ключът е, че самите старт-ъпи ще избират по кои теми искат да работят преди, по време и след събитието. Те ще имат възможност да използват знанията и опита на четирите групи консултанти. В допълнение на това, представители на големи корпорации и инвеститори също ще присъстват на събитието като по този начин подпомогнат стартиращите компании да представят своите продукти и да получат обратна връзка директно от целеви клиенти. Накратко, консултантските сесии предоставят чудесна възможност новите идеи, които ще възникнат да се противопоставят на стандартните такива на пазара. Всичко това ще бъде организирано по интерактивен начин, без дълги презентации, само реални работни сесии, които да създадат стойност за старт-ъпите.

Кога:
Nitro ще се проведе на 1 и 2 декември 2016 г. в София Антиполис, Франция. Заинтересованите старт-ъпи могат да кандидатстват за Nitro на F6S до 31 октомври 2016 г. След като бъде избран даден старт-ъп, организаторите ще се свържат с него, за да осъществят контакт и да започнат предварителна работа по избраните от старт-ъпа теми.

Кой:
Nitro е отворен за стартиращи компании, които имат следния профил:

  •     Старт-ъпи, които вече разполагат с (малка) клиентска база на вътрешен пазар и са готови за международната експанзия
  •     Могат да бъдат класифициран като уеб-предприемачи
  •     Знаят точно от какво се нуждаят, за да преминат към следващия етап от развитие на компанията

Краен срок за подаване на кандидатури: 31 октомври 2016 г

Обявяване на резултатите: 7 ноември 2016 г

Nitro е изцяло безплатно благодарение на подкрепата на Европейската комисия. В допълнение на това, кандидатите могат да кандидатства и за микро грантове за покриване на пътни разходи. Повече информация за кандидатстване можете да намерите “Наръчник на кандидата”.

 

Източник: INTRASOFT

 
Публикувана 17 Октомври 2016 г. 16:10:25
 Новини

23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
29 Юни 2017
КАРИЕРА ЗА НОВА ЕRА - единствените кариерни дни в страната за млади и утвърдени учени
още...

Още новини