Конкурс за иновативни идеи на студенти - Иновативни награди "Ериксон" 2017

Конкурсът дава възможност на студенти да разработят иновативни идеи в областта на информационните и комуникационни технологии в сътрудничество с експерти на "Ериксон". Тази година темата на конкурса е "Бъдещето на храната" и се основава на Цел 2 за устойчиво развитие на ООН: Нулев глад и Цел 12: Осигуряване на устойчиви модели на потребление и производство. Кандидатите следва да регистрират екипа си (от 2 до 4 човека, които в момента са студенти) и да подадат своята идея.

Повече информация за условия на участие и целтие за устойчиво развитите Ericsson Innovation Awards 2017

 
Публикувана 2 Март 2017 г. 9:03:45
 



Новини

21 Март 2017
На 19 април в БТПП ще се състои Бизнес форум София-Тайпе
още...
21 Март 2017
Виртуално обучение по мениджмънт на интелектуалната собственост
още...
21 Март 2017
Изложение China International Import and Export Food & Beverage Exhibition
още...
21 Март 2017
НСИ: Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база
още...
21 Март 2017
Здравословните и безопасни условия на труд – грижа на всеки – практически насоки за работодателите
още...

Още новини