Русенска камара се включи в организирането на национален икономически форум под мотото „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА”

 Списание „Бизнес Клуб”, в сътрудничество с Българската търговско-промишлена палата и Регионалните търговско-промишлени палати/камари, организират  Национален икономически форум под мотото „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА”.

Събитието ще се проведе в периода  от 20 април до 30 юни 2017 г. и е под егидата на 20 големи общини от страната, които са включени програмата за провеждането му.

В гр. Русе форумът ще се проведе на 05.05.2017 г. в Зала "Европа"  (Доходно здание) от 13:00 и ще продължи с концерт-спектакъл  на пл. "Свобода" №6 и партньор в организацията е Руснеска търговско-индустриална камара.

Целта на форума е да съдейства за засилване на взаимодействието и съвместната работа между бизнеса, местните власти, държавната администрация, научните среди, банки и др.

Участие ще вземат представители и експерти от: министерства, държавни институции, местите власти, регионалните академични центрове, предприемачи, представители на бизнеса, банки, арбитри, ИПИ и др.

Ще бъдат оформени няколко панела, които ще обхванат теми свързани с :

  • състоянието на регионите и възможности за развитие на местния бизнес;

  • европейските инвестици в подкрепа на българския бизнес;

  • възможности за финансиране и подобряване на бизнеса чрез финансовите инструменти и програми на ЕК;

  • връзката между науката и образванието;

  • иновациите и др.;

Можете да се запознаете с Програмата на събитието за гр. Русе

Русенска търговско-индустриална камара  ще участва със самостоятелен панел в рамките на който ще представи дейностите и услугите на БТПП и РТПК.

Предвиден е отделен панел, в който експерти ще разговарят с представители на местния бизнес, ще анализират пречките за развитието му и ще се изработят предложения за подобряване на бизнес средата, зависеща от администрацията. В тази връзка фирмите ще имат възможност предварително да поставят свои въпроси и проблеми за разискване, заедно с подаването на регистрационния си формуляр.

По време на събитието организаторите ще предоставят и информация относно абонамент за списание „Бизнес Клуб”. Абониралите се фирми ще получат възможност за рекламно представяне в сайта на списанието.

Като се надяваме, че предложените в програмата теми ще привлекат Вашето внимание, очакваме активно да се включите в мероприятието.

Участието във форума е безплатно след изпращане на  попълнен регистрационен формуляр на e-mail: info@rcci.bg за допълнителна информация: 082 825 875- г-жа Стела Дионисиева. Краен срок за заявяване на участие 04.05.2017 г.

 
Публикувана 25 Април 2017 г. 10:04:19
 Новини

18 Октомври 2017
Представяне на "Глобалните икономически тенденции, перспективите за отношенията Япония-ЕС и значението им за България" - 24 октомври 2017г, София
още...
18 Октомври 2017
Семинар за възможности за кандидатстване по „Хоризонт 2020"
още...
17 Октомври 2017
Икономиката на Камбоджа - презентация в БТПП, 23 октомври 2017
още...
17 Октомври 2017
Шести бизнес форум Европейски съюз - Африка
още...
17 Октомври 2017
Бизнес делегация с провеждане на бизнес форум в гр. Рияд, Кралство Саудитска Арабия
още...

Още новини