Русенска камара се включи в организирането на национален икономически форум под мотото „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА”

 Списание „Бизнес Клуб”, в сътрудничество с Българската търговско-промишлена палата и Регионалните търговско-промишлени палати/камари, организират  Национален икономически форум под мотото „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА”.

Събитието ще се проведе в периода  от 20 април до 30 юни 2017 г. и е под егидата на 20 големи общини от страната, които са включени програмата за провеждането му.

В гр. Русе форумът ще се проведе на 05.05.2017 г. в Зала "Европа"  (Доходно здание) от 13:00 и ще продължи с концерт-спектакъл  на пл. "Свобода" №6 и партньор в организацията е Руснеска търговско-индустриална камара.

Целта на форума е да съдейства за засилване на взаимодействието и съвместната работа между бизнеса, местните власти, държавната администрация, научните среди, банки и др.

Участие ще вземат представители и експерти от: министерства, държавни институции, местите власти, регионалните академични центрове, предприемачи, представители на бизнеса, банки, арбитри, ИПИ и др.

Ще бъдат оформени няколко панела, които ще обхванат теми свързани с :

  • състоянието на регионите и възможности за развитие на местния бизнес;

  • европейските инвестици в подкрепа на българския бизнес;

  • възможности за финансиране и подобряване на бизнеса чрез финансовите инструменти и програми на ЕК;

  • връзката между науката и образванието;

  • иновациите и др.;

Можете да се запознаете с Програмата на събитието за гр. Русе

Русенска търговско-индустриална камара  ще участва със самостоятелен панел в рамките на който ще представи дейностите и услугите на БТПП и РТПК.

Предвиден е отделен панел, в който експерти ще разговарят с представители на местния бизнес, ще анализират пречките за развитието му и ще се изработят предложения за подобряване на бизнес средата, зависеща от администрацията. В тази връзка фирмите ще имат възможност предварително да поставят свои въпроси и проблеми за разискване, заедно с подаването на регистрационния си формуляр.

По време на събитието организаторите ще предоставят и информация относно абонамент за списание „Бизнес Клуб”. Абониралите се фирми ще получат възможност за рекламно представяне в сайта на списанието.

Като се надяваме, че предложените в програмата теми ще привлекат Вашето внимание, очакваме активно да се включите в мероприятието.

Участието във форума е безплатно след изпращане на  попълнен регистрационен формуляр на e-mail: info@rcci.bg за допълнителна информация: 082 825 875- г-жа Стела Дионисиева. Краен срок за заявяване на участие 04.05.2017 г.

 
Публикувана 25 Април 2017 г. 10:04:19
 Новини

17 Май 2017
Второ издание на Академия за социални предприемачи
още...
17 Май 2017
Национален конкурс за „Европейска награда за млади фермери” 2017 г.
още...
17 Май 2017
Състезание „Green Talents 2017“
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...

Още новини