Семинар на тема: "Основи на проекта"
12 - 14 юли 2004 г.

РТИК има удоволствието да покани свои представители, членове и партньори на семинара „Основи на проекта” с водещ г-н Александър Апостолов. Семинарът се организира в отговор на повишената активност на български организации и фирми за участие в проекти и програми, финансирани от Европейския съюз и други международни институции.

Независимо дали се изпълняват в бизнеса, администрацията или неправителствените организации, независимо от сферата и проблемите към които са насочени, всички проекти се подчиняват на общи принципи. Семинарът разглежда основните методи и техники за изготвяне, оценка и изпълнение на проекти. Съдържанието е разработено в съответствие с официалния метод на Европейския съюз “Управление цикъла на проекта”.

Семинарът се организира от ИНТЕРПРЕД София и ще се проведе в зала "Пловдив".

Александър Апостолов е консултант по управление на проекти с 10-годишен опит в програми, финансирани от Европейския съюз и други международни организации. Той е основател и Председател на Българската асоциация по управление на проектии ръководи програмата по управление на проекти в УНСС. Семинарът е в еднаква степен подходящ за хора, които разработват и управляват проекти в администрацията, бизнеса и неправителствените организации. Обучението, което Ви предлагаме, е ориентирано към практикатаи сме убедени, че то ще бъде от полза за Вашата работа.

Регистрирайте се до 30 юни 2004 г. и ползвайте 10% отстъпка + бонус!

Повече информация за семинара. Допълнителна информация можете да получите на www.projecta.biz или тел. (02) 981 2919 и ел. поща projecta@projecta.biz.

 
Публикувана 23 Юни 2004 г. 14:06:55
 Новини

05 Декември 2017
Регионални профили: показатели за развитие 2017
още...
17 Ноември 2017
Уебинар „Пазарни възможности за европейския земеделски бизнес, в контекста на Споразумението за свободна търговия ЕС–Япония”
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
09 Ноември 2017
Предложени са промени в Закона за туризма
още...
09 Ноември 2017
БТПП издава сертификати на класираните фирми в ТОП 100 и ТОП 1500+
още...

Още новини