Семинар на тема: "Основи на проекта"
12 - 14 юли 2004 г.

РТИК има удоволствието да покани свои представители, членове и партньори на семинара „Основи на проекта” с водещ г-н Александър Апостолов. Семинарът се организира в отговор на повишената активност на български организации и фирми за участие в проекти и програми, финансирани от Европейския съюз и други международни институции.

Независимо дали се изпълняват в бизнеса, администрацията или неправителствените организации, независимо от сферата и проблемите към които са насочени, всички проекти се подчиняват на общи принципи. Семинарът разглежда основните методи и техники за изготвяне, оценка и изпълнение на проекти. Съдържанието е разработено в съответствие с официалния метод на Европейския съюз “Управление цикъла на проекта”.

Семинарът се организира от ИНТЕРПРЕД София и ще се проведе в зала "Пловдив".

Александър Апостолов е консултант по управление на проекти с 10-годишен опит в програми, финансирани от Европейския съюз и други международни организации. Той е основател и Председател на Българската асоциация по управление на проектии ръководи програмата по управление на проекти в УНСС. Семинарът е в еднаква степен подходящ за хора, които разработват и управляват проекти в администрацията, бизнеса и неправителствените организации. Обучението, което Ви предлагаме, е ориентирано към практикатаи сме убедени, че то ще бъде от полза за Вашата работа.

Регистрирайте се до 30 юни 2004 г. и ползвайте 10% отстъпка + бонус!

Повече информация за семинара. Допълнителна информация можете да получите на www.projecta.biz или тел. (02) 981 2919 и ел. поща projecta@projecta.biz.

 
Публикувана 23 Юни 2004 г. 14:06:55
 Новини

19 Април 2018
Състезание „Green Talents 2018“ стартира
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...

Още новини