Семинар на тема: "Основи на проекта"
12 - 14 юли 2004 г.

РТИК има удоволствието да покани свои представители, членове и партньори на семинара „Основи на проекта” с водещ г-н Александър Апостолов. Семинарът се организира в отговор на повишената активност на български организации и фирми за участие в проекти и програми, финансирани от Европейския съюз и други международни институции.

Независимо дали се изпълняват в бизнеса, администрацията или неправителствените организации, независимо от сферата и проблемите към които са насочени, всички проекти се подчиняват на общи принципи. Семинарът разглежда основните методи и техники за изготвяне, оценка и изпълнение на проекти. Съдържанието е разработено в съответствие с официалния метод на Европейския съюз “Управление цикъла на проекта”.

Семинарът се организира от ИНТЕРПРЕД София и ще се проведе в зала "Пловдив".

Александър Апостолов е консултант по управление на проекти с 10-годишен опит в програми, финансирани от Европейския съюз и други международни организации. Той е основател и Председател на Българската асоциация по управление на проектии ръководи програмата по управление на проекти в УНСС. Семинарът е в еднаква степен подходящ за хора, които разработват и управляват проекти в администрацията, бизнеса и неправителствените организации. Обучението, което Ви предлагаме, е ориентирано към практикатаи сме убедени, че то ще бъде от полза за Вашата работа.

Регистрирайте се до 30 юни 2004 г. и ползвайте 10% отстъпка + бонус!

Повече информация за семинара. Допълнителна информация можете да получите на www.projecta.biz или тел. (02) 981 2919 и ел. поща projecta@projecta.biz.

 
Публикувана 23 Юни 2004 г. 14:06:55
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини