Проведе се Национален уъркшоп за прилагане на инструментариум за подпомагане на обучение чрез работа в модния сектор в Търговище

Русенска търговско-индустриална камара, в партньорство с ПГО "Недка Иван Лазарова", проведе Национален уъркшоп за прилагане на инструментариум за подпомагане на обучение чрез работа в модния сектор. Събитието се проведе на 25.06 в гр. Търговище с участието на представители на професионалните гимназии по лека промишленост, бизнеса и институции, отговорни за професионалното образование и обучение, в рамките на инициатива на Националната асоциация на училищата по мода /НАУМ/.

Участниците в обучението бяха запознати с резултатите от проекта – Инструментариум за подкрепа на изпълнението и провеждането на програми за обучение чрез работа, и Насоки и инструменти за осигуряване на качество при провеждане на обучение чрез работа.

Проект "E&E Fashion - Партньорство образование-заетост за начално професионално обучение в модния сектор" е насочен към подобряване провеждането на обучение чрез работа в модния сектор посредством разработване на инструментариум за практическа подкрепа на всички етапи на професионалното образование и обучение.

 
Публикувана 27 Юни 2018 г. 9:06:25
 Новини

13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
13 Ноември 2018
БТПП организира дискусионен форум "Дигитални предизвикателства пред съвременните компании"
още...
01 Ноември 2018
Българо-ливански бизнес форум, 12 ноември 2018 г., София
още...
25 Октомври 2018
БТПП организира индивидуални срещи със собственика на фирма Sellmark
още...
25 Октомври 2018
Наближава крайният срок за деклариране на дължимият авансов данък върху ДФЛ
още...

Още новини