Община Русе представя специално издание на инвестиционния си профил

Вече е онлайн специалното издание "Информационен профил на Община Русе", което има за цел да популяризира градът ни като бързоразвиваща се, конкурентноспособна и атрактивна дестинация за правене на бизнес. Изданието е публикувано на два езика - английски и български, и може да бъде изтеглено от инвестиционния портал на Община Русе - investinruse.com.

Изтъкната е лидерската позиция на град Русе като икономически и индустриален център в региона, както и отличните предпоставки за добро образование, стратегическото географско местоположение, сигурната бизнес среда и динамичния ръст на сектори с висока добавена стойност. 

Местната администрация припомня своя ангажимент за осигуряване на благоприятен инвестиционен и бизнес климат, както и плановете до 2025 г. Русе да се превърне в град на знанието и иновациите, с конкурентноспособна икономика, чието развитие зависи от предприемчивостат, таланта и уменията на неговите жители.

 
Публикувана 22 Август 2018 г. 12:08:50
 Новини

23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
29 Юни 2017
КАРИЕРА ЗА НОВА ЕRА - единствените кариерни дни в страната за млади и утвърдени учени
още...

Още новини