Трудова борса в РУ "Ангел Кънчев" ще събере работодатели и търсещи работа

Бизнес иновационен център Инобридж, Русенска Търговско-индустриална камара, чрез любезното съдействие на Център за кариерно развитие при РУ“А.Кънчев“ организират Трудова борса, която ще се проведе на 30.10.208 (вторник) във фоайе на Корпус 2 на Русенски университет „Ангел Кънчев“ с начален час 9,30 ч.

         Организаторите имат абицията в инициативата да се включат работодатели от различни отрасли на икономиката, които ще могат да заявят свободни работни места или свои бъдещи потребности от работна сила, търсещи работа лица и други заинтересовани страни.

         Мероприятието цели да подобри информираността за местния трудов пазар и реално ще увеличи шансовете за осигуряване на заетост на младите хора, желаещи да започнат както почасова, така и постоянна работа.

         Фокусът на събитието е върху безработните младежи и неактивните лица, които ще бъдат насърчени за реализация на пазара на труда.

         Работодателите, включили се в борсата, ще имат възможността да осъществят пряк контакт с търсещите работа и да направят подбор на кандидати за своите свободни длъжности.

         Инициативата се изпълнява в рамките на проект 16.4.2.021 „Кариерни пътеки за младежка трудова мобилност“ по програма Интеррег V-A Румъния-България заедно с Университет за аграрна икономика и ветеринарна медицина Букурещ - филиал Кълъраш (Румъния), Русенски университет „Ангел Кънчев“ - филиал Силистра, Търговско-промишлена и селкостопанска камара- гр. Калъраш и асоциация Аксес- гр. Калъраш.

ПРОГРАМА:

09:15 – 09:30

Подготовка на щандовете и регистрация

09:30 – 10:00

Официално откриване и представяне на фирмите-работодатели

10:00 – 11:00

Индивидуални срещи и интервюта

11:00 – 11:30

Кафе и неформални разговори

11:30 – 12:30

Индивидуални срещи и интервюта

         Краен срок за заявяване на участие: 24.10.2018 г. с изпращане на регистрационен формуляр  и до два слайда в PowerPoint  с кратка информация за компанията и свободните позиции на ел. поща: info@innobridge.org. Всяка фирма ще разполага със свое място за срещи и разговори.                                

Участието е безплатно!                                                                                                       

За повече информация: Бизнес иновационен център Инобридж, гр. Русе, тел: 082/825 875, e-mail: info@innobridge.org

 
Публикувана 16 Октомври 2018 г. 16:10:23
 Новини

23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
29 Юни 2017
КАРИЕРА ЗА НОВА ЕRА - единствените кариерни дни в страната за млади и утвърдени учени
още...

Още новини