7 града ще бъдат обхванати от нов проект в подкрепа на предприемачите

Русенска търговско-индустриална камара и Българо-румънска търговско-промишлена палата работят по проект "Предприемачеството - пряк път към успеха", който има за цел да подпомогне хора с бизнес идеи да пристъпят към тяхната реализация. Проектът ще предложи безплатно обучение и индивидуални консултации, като ще бъде почерпен опит най-добрите в бранша. 

Градовете, които ще бъдат посетени от нашите експерти, са Русе, Разград, Свищов, Силистра, Габрово, Велико Търново и Елена. 

Обучението ще започне в първата половина на 2019 г., и ще включва теми, жизненоважни за успеха на всеки начинаещ предприемач. Нашите експерти ще споделят информация относно методите за привличане на капитал, финансово планиране и управление на разходите, маркетинг и неговите онлайн измерения, бизнес иновации, правни въпроси. Обучението ще постави акцент върху изготвянето на бизнес план и представянето му пред потенциални инвеститори.

След успешно завършване на курса ще бъдат издадени сертификати за премината подготовка по предприемачество, и експертна помощ за реализация на бизнес идея.

Проект "Предприемачеството - пряк път към успеха" се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

 
Публикувана 23 Ноември 2018 г. 14:11:46
 Новини

28 Ноември 2018
НАП актуализира платформата за подписване на документи и данни по ЗДДС
още...
27 Ноември 2018
Информационна среща по процедура "Подобряване на производствения капацитет на МСП"
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
13 Ноември 2018
БТПП организира дискусионен форум "Дигитални предизвикателства пред съвременните компании"
още...
25 Октомври 2018
Наближава крайният срок за деклариране на дължимият авансов данък върху ДФЛ
още...

Още новини