ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР –Щутгарт,ГЕРМАНИЯ
Панаирен Проект B2Fair – 17 и 18 Септември 2004 г.

Русенска Търговско-Индустриална Камара набира желаещи за участие в посещението на специализиран търговски панаир, което ще Ви даде възможност да се срещнете с клиенти и конкуренти, да намерите продукти и решения на Вашите специфични проблеми , и да придобиете поглед върху самия пазар.

Досега търговските панаири не предвиждаха взаимодействие между посетителите от различни държави. Това особено затрудняваше посетителите от чужбина при опита им да се свържат със съответствуващите им изложители. Тук именно ще се намеси B2Fair/Би Ту Феър/- Европейски проект, включващ 22 страни от ЕС и страните кандидатки, който ще Ви свърже с изложители и посетители на Щутгартския технически панаир, в съответствие с Вашите специфични желания за сътрудничество.

По време на AMB2004 (международно изложение за металообработка) на 17 и 18 Септември2004 г.,ще бъде организирана първата платформа за сътрудничество в рамките на проекта.В специалната интернет страница вече се регистрираха първите 35 изложители, заинтересувани от срещи за сътрудничество и партньори. Там, при интерес можете да бъдете регистрирани и Вие.

Можете да разгледате приложената информация за търговския панаир АМВ — Щутгарт , както и на интернет-адресите www.messe-stuttgart.de и www.b2fair.com , които съдържат данни за панаира и неговите изложители.

Посещението ще се организира от Евро_инфор Център — Пловдив, като ще включва :

1.Предварителна подготовка на срещи с фирми по ваше желание, както и включване в интернет-каталога на изложението. За тази цел, при интерес от Ваша страна, моля попълнете приложения формуляр за профил на фирмата Ви, и ни го изпратете обратно по и-мейл или факс, заедно с декларация за Ваше участие.

2.Пътуване и настаняване на Българската група участници за периода дните 16,17,18 септември, при подбрани максимално добри цени. / Вижте приложената Информация за цени/ ,или съдействие с информация , в случай че решите да пътувате самостоятелно.

РТИК, като съорганизатор на посещението, приема попълнените формуляри за участие в панаира, крайният срок за изпращането им е 20 август 2004 г. Запознайте се тук информацията за панаира, хотелите, и цените.

Ще се радваме да Ви съдействуваме при намирането на нови бизнес конктакти в разширяваща се Европа.

 
Публикувана 4 Август 2004 г. 17:08:46
 Новини

29 Юни 2017
КАРИЕРА ЗА НОВА ЕRА - единствените кариерни дни в страната за млади и утвърдени учени
още...
28 Юни 2017
E&E Fashion: Education - Employment Partnership for VET in the fashion sector
още...
28 Юни 2017
ББР ще рефинансира микро заеми и лизинг по програма "Прогрес"
още...
28 Юни 2017
Покана за участие в бизнес делегация до Иран
още...
28 Юни 2017
Конкурс за наименование и графичен знак на интернет портал към проект АГОРАТЕКА
още...

Още новини