Mеждународен форум за бизнес-обмен “Tехнологии за енергия от възобновяеми източници” (IBEF)
21-22 октомври 2004 г., Аугсбург, Германия
Целта на този форум е осъществяването на контакти междупредприемачи и екперти от различни страни, с цел постигане на практически резултатикато развитие на съвместни проекти, обогатяване на продуктовите гами, разширяване на фирмените пазари, нови инвестиции, както и участие в съвместни проекти за финансиране по програмите на Европейския съюз за насърчаване на научно-изследователската дейност.

Във форума ще участват представители на фирми, агенции, министерства, асоциации, изследователски институти, консултантски фирми и други стопански и нестопански организации, занимаващи се с дейности, включващи следните елементи: хидро-енергия, слънчева енергия, горивни клетки, твърда биомаса, геотермална енергия, природен газ, вятърна енергия, био-горива, строеж на сгради с ниско енергийно потребление, фотоволтаични системи.

Очакват се около 150 участници от различни страни отразширения вече Европейски съюз, Австралия, САЩ, Япония, както и много други. Форумът ще се проведе паралелно с популярните международни търговски изложения RENEXPO® 2004 и IHEWoodEnergy2004, на които се очакват около 300 изложители и 8000 посетители, работещи в областта на технологиите за енергия от възобновяеми източници и строителството на сгради с ниско енергийно потребление. Като част от тези изложения са организирани и специализирани семинари и конференции. Провеждането на всички тези мероприятия на едно място ще Ви даде още по-голяма възможност да срещнете подходящите партньори за Вашата дейност.

По време на форума ще се проведат следните семинари:

“Цели на федералното правителство относно развитието на енергийния пазар и стратегии за постигане на неговата устойчивост”; “Инициативи за износ:отваряне на пътя на немските технологии за енергия от възобновяеми източници към международния пазар”; “Мобилизиране на финансови средства, насочени към сферата на енергийните технологии”; “Слънчева енергия”; “Твърда биомаса”; “Природен газ”; “Био-горива”; “Геотермална енергия”; “Хидроенергия”; “Вятърна енергия”.

Цени за участие, които не включват ДДС:

· За бизнес-форума “Технологии за енергия от възобновяеми източници”, включващ горепосочените семинари, както и за официалния коктейл в деня на откриването на изложенията и форума (21.10.2004): 110 eвро.

· Осъществяване на бизнес-контакти: допълнително 30 евро.

· При заявено желание за посещение на някое от местата, където функционират технологии за енергия от възобновяеми източници, ще Ви информираме за цената след получаване на заявката Ви.

· Цената на щанд за участие в изложенията също ще предоставим при заявен интерес от Ваша страна.

За повече информация: www.renewable-forum.com; www.renexpo.com; www.ihe-woodenergy.com

Заявка за участие можете да изтеглите от тук.

 
Публикувана 3 Септември 2004 г. 9:09:59
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини