Семинар-обучение на тема: „Анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР)”

Съгласно изискванията на българското законодателство (Закон за храните, Наредба № 7 и поредица подзаконови нормативни актове) въвеждането на добри производствени практики (ДПП) и анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР) е задължително за фирмите, които произвеждат и търгуват с храни и техните доставчици: от средата на 2005 година- за производителите на месо и месни продукти и от началото на 2006 година- за всички останали подотрасли, ТЮФ Рейнланд Консулт България ЕООД организира тридневен семинар-обучение.

Обучението ще се проведе на 21, 22 и 23 септември 2004г. в гр. София, зала 105 на НТС, ул. „Раковски” № 108 , тема на обучението: „Анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР)”, програмата на обучението.

Обучението е предназначено за: специалисти по земеделие, хранителна промишленост и консултанти по изграждане на системи за управление и безопасност във фирмите от хранително-вкусовата промишленост, съгласно изискванията на стандарта DS 3027

Лектор: г-жа Невин Берк — международен сеньор-одитор по ISO9001:2000 и HACCP;

Таксата за участие трябва да се преведе в срок до 16 септември 2004г. по сметката на “ТЮФ Рейнланд Консулт България “- ЕООД

Международна банка за търговия и развитие (МБТР)

1000 София, ул. “Иван Вазов” № 2

б.см. в лева 1001227602, б.код. 89098905

В документа за превод на сумата да се впише името на участника.

Заявяването на участие става, като попълните формуляр за регистрация и го изпратите до 16 септември на тел./факс 02/ 987 93 19 или e-mail: sstefanovabg@yahoo.com.

 
Публикувана 9 Септември 2004 г. 12:09:52
 



Новини

21 Март 2017
На 19 април в БТПП ще се състои Бизнес форум София-Тайпе
още...
21 Март 2017
Виртуално обучение по мениджмънт на интелектуалната собственост
още...
21 Март 2017
Изложение China International Import and Export Food & Beverage Exhibition
още...
21 Март 2017
НСИ: Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база
още...
21 Март 2017
Здравословните и безопасни условия на труд – грижа на всеки – практически насоки за работодателите
още...

Още новини