МODEXPO 2004
25-28.11.04 – БУКУРЕЩ
РТИК има удоволствието да Ви покани за участие в Международно специализирано изложение за текстил,готови облекла, кожени облекла и стоки,кожухарство,обувки и аксесоари. Панаирът е организиран от Панаирен център ROMEXPO- Букурещ.

Изложението се организира за седми път и дава възможности за среща и контакт с търговци и производители от текстилната индустрия от цял свят.

Изложението е подходящо за производители на сурови материали (прежди,тъкани,платове и др.), готови продукти (дрехи,домашен текстил, кожени облекла и стоки,кожухарство,бельо,обувки), аксесоари; търговци, дизайнери или притежателите на Модни къщи, утвърдени или нови компании др.

Защо в Румъния?

Потенциалът на Румънския пазар е висок,що се отнася до постоянно нарастващите нужди на потребителите от нови предложения.Появата на Румънски производители на пазара и увеличаващите се инвестиции в тази сфера предизвикаха растеж на конкуренцията на този пазар.Ето защо изложенията организирани в този период ще привлекат много висок посетителски интерес,състоящ се от специалисти и инвеститори силно желаещи да развият своите компании,за да постигнат оптимална ефективност.

  • Румъния има над 22 милиона потенциални клиенти
  • Ниско производство , незадоволяващо потребителския интерес и нужди
  • По-висок жизнен стандарт. Средната работна заплата в Румъния е по-висока от тази в България
  • Нулеви мита при внос на стоки
  • Румъния е нашата северна съседка,а столицата и Букурещ се намира само на 70км. от нашата граница

В последните години Република Румъния се очертава като държава с развиваща се икономика и данните сочат, че вносът в страната възлиза на десетки милиарда долара.

Изложената по-горе информация ни наведе на мисълта ,че Румъния е отворена за вносители страна и би могла да бъде един наистина добър и перспективен клиент на българските производители.

Изложбеният център в град Букурещ — ROMEXRO Center представя над 40 международни панаира, изложби и търговски представяния всяка година.

VALENTA Ltd., представител на ROMEXPO в България работи съвместно с ROMEXPO Fair Center вече втора година. Поради успешната съвместна дейност можете без колебание да се включите в организирания Изложбен щанд на Република България.

Нека представим достойно Българският продукт !

Предлагат се два варианта за участие: лично и чрез представител.

ЦЕНА ЗА ЛИЧНО УЧАСТИЕ В ЩАНД НА Р. БЪЛГАРИЯ: 1150ЛВ.

Цената включва:4кв.м. изградена изложбена площ, Включване в каталог, 5 нощувки със закуски за 1 представител от фирма, трансфер хотел- изложбен център- хотел, доплащане за втори представител: 250лв. - хотел и трансфер.

Цена за допълнитела изложбена площ- 60евро м2 +ДДС/ 19%/

ЦЕНА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ: 450ЛВ

Заявките си за участие моля изпращайте не по-късно от 10 октомври 2004 г. на:

Валента ООД;

София 1504,ул.Стара планина 41.,ап.1,

тел.:02/943 40 10 ; тел./факс:02/944 09 65

e-mail: info@valenta-bg.com,

URL: www.valenta-bg.com

 
Публикувана 21 Септември 2004 г. 10:09:31
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини