МODEXPO 2004
25-28.11.04 – БУКУРЕЩ
РТИК има удоволствието да Ви покани за участие в Международно специализирано изложение за текстил,готови облекла, кожени облекла и стоки,кожухарство,обувки и аксесоари. Панаирът е организиран от Панаирен център ROMEXPO- Букурещ.

Изложението се организира за седми път и дава възможности за среща и контакт с търговци и производители от текстилната индустрия от цял свят.

Изложението е подходящо за производители на сурови материали (прежди,тъкани,платове и др.), готови продукти (дрехи,домашен текстил, кожени облекла и стоки,кожухарство,бельо,обувки), аксесоари; търговци, дизайнери или притежателите на Модни къщи, утвърдени или нови компании др.

Защо в Румъния?

Потенциалът на Румънския пазар е висок,що се отнася до постоянно нарастващите нужди на потребителите от нови предложения.Появата на Румънски производители на пазара и увеличаващите се инвестиции в тази сфера предизвикаха растеж на конкуренцията на този пазар.Ето защо изложенията организирани в този период ще привлекат много висок посетителски интерес,състоящ се от специалисти и инвеститори силно желаещи да развият своите компании,за да постигнат оптимална ефективност.

  • Румъния има над 22 милиона потенциални клиенти
  • Ниско производство , незадоволяващо потребителския интерес и нужди
  • По-висок жизнен стандарт. Средната работна заплата в Румъния е по-висока от тази в България
  • Нулеви мита при внос на стоки
  • Румъния е нашата северна съседка,а столицата и Букурещ се намира само на 70км. от нашата граница

В последните години Република Румъния се очертава като държава с развиваща се икономика и данните сочат, че вносът в страната възлиза на десетки милиарда долара.

Изложената по-горе информация ни наведе на мисълта ,че Румъния е отворена за вносители страна и би могла да бъде един наистина добър и перспективен клиент на българските производители.

Изложбеният център в град Букурещ — ROMEXRO Center представя над 40 международни панаира, изложби и търговски представяния всяка година.

VALENTA Ltd., представител на ROMEXPO в България работи съвместно с ROMEXPO Fair Center вече втора година. Поради успешната съвместна дейност можете без колебание да се включите в организирания Изложбен щанд на Република България.

Нека представим достойно Българският продукт !

Предлагат се два варианта за участие: лично и чрез представител.

ЦЕНА ЗА ЛИЧНО УЧАСТИЕ В ЩАНД НА Р. БЪЛГАРИЯ: 1150ЛВ.

Цената включва:4кв.м. изградена изложбена площ, Включване в каталог, 5 нощувки със закуски за 1 представител от фирма, трансфер хотел- изложбен център- хотел, доплащане за втори представител: 250лв. - хотел и трансфер.

Цена за допълнитела изложбена площ- 60евро м2 +ДДС/ 19%/

ЦЕНА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ: 450ЛВ

Заявките си за участие моля изпращайте не по-късно от 10 октомври 2004 г. на:

Валента ООД;

София 1504,ул.Стара планина 41.,ап.1,

тел.:02/943 40 10 ; тел./факс:02/944 09 65

e-mail: info@valenta-bg.com,

URL: www.valenta-bg.com

 
Публикувана 21 Септември 2004 г. 10:09:31
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини