Бизнес делегация в Бурса
27 - 29 октомври 2004 г.
РТИК има удоволствието да Ви уведоми, че Хасковската търговско-промишлена палата организира посещение на Третото изложение на текстил за дома в гр. Бурса, Р. Турция в периода 27- 29октомври 2004.

Поради позицията на гр. Бурса, който е пресечна точка на търговските връзки между Европа и Азия, изложението ще даде възможност за контакти между производители и купувачи от нашата страна и участниците в изложението и делегации от над 15 страни. Третото изложение на текстил за дома обхваща:платове за пердета, бродерии, тюл, аксесоари, дамаски, комплекти чаршафи, покривки за легла, пликове, одеала и юргани, кухненски комплекти, покривки за маса, бебешки комплекти, хавлии и кърпи, пердета за баня и постилки, градински комплекти, легла, подови настилки на текстилна основа, мушами и материали за хигиенизиране, жалузи, щори, други средства за защита от слънчеви лъчи и аксесоари, тапети и декоративен текстил, домашни аксесоари произведени на текстилна основа, системи за десениране, конци, росер, влакна, дизайнерски услуги, компютърни програми, свързани с производството, специализирани професионални издания, дейности по професионалното обучение; килими и настилки, машинни килими, килими от юта, кокосови влакна и сезал, подови настилки на каучукова и ПВЦ основа, настилки от дърво, ламинати, паркети, приложни технологии.

В делегацията ще вземат участие г-н Руско Георгиев — Генерален консул в Генералното консулство на Р. България в гр. Истанбул, г-н Евгени Генев — търговски представител в Генералното консулство на Р. България в гр. Истанбул и кметове на Общини.

По време на посещението на изложението ще се проведе бизнес-среща с партньори, организирана от Търговско-промишлена палата - Бурса и срещи.

Пътуването ще се осъществи с автобус от гр. Хасково до гр. Бурса.

Таксата-участие за 1 човек е 200 лв. и включва: пътуване с 3-звезден автобус, 2 нощувки в 5-звезден хотел със закуска, 1 обяд на територията на панаира, организация на срещите, изготвяне на материали по участието и превод по време на срещите.

Сумата може да заплатите на касата на ХТПП или по банкова сметка № 1000024600, банков код 19580014 при Юнионбанк клон Хасково. За разхода ще получите фактура на посочен от Вас адрес.

За потвърждаване на участието си моля да изпратите попълнена регистрационна форма на факс: 038/ 66 55 02 или e-mail: hcci@bcci.bgдо 11 октомври /понеделник/.

За допълнителна информация на тел: 038/ 66 11 12

 
Публикувана 4 Октомври 2004 г. 14:10:54
 Новини

05 Декември 2017
Регионални профили: показатели за развитие 2017
още...
17 Ноември 2017
Уебинар „Пазарни възможности за европейския земеделски бизнес, в контекста на Споразумението за свободна търговия ЕС–Япония”
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
09 Ноември 2017
Предложени са промени в Закона за туризма
още...
09 Ноември 2017
БТПП издава сертификати на класираните фирми в ТОП 100 и ТОП 1500+
още...

Още новини