Рекламно участие в календара за панаири и изложения в България.

Българската търговско-промишлена палата подготвя издание на "КАЛЕНДАР НА ПАНАИРИТЕ И ИЗЛОЖБИТЕ В БЪЛГАРИЯ 2005".

Целта на Календара е да съдейства на българските и чуждестранни фирми при избора им на прояви, 6 Които да участват и посетят. С това наложило се в България и чужбина през последните 12 години и единствено по рода си издание се дава пълна информация на български и английски език за всички панаири, изложби, салони, изложби договаряния, базари, провеждани в България, Което отговаря на големия интерес и запитвания както от страната, така и от чужбина.

"Календар на панаирите и изложбите в България 2005" се отпечатва през м. декември в тираж 2500 бр., с размери 11/22 см - формат А4/3. Изданието съдържа 4 раздела:

o панаири и изложби по градове - с данни за тематиката, дати на провеждане, адресни данни на организаторите

o панаири и изложби по браншове

o панаири и изложби по хронология

o реклами на фирми , организации, институции, рекламни и дизайнерски агенции, издателски къщи, организатори на панаири и изложби и др.

БТПП разпространява Календара чрез своите Канали в над 150 търговски палати в България и чужбина, всички дипломатически и търговски мисии 8 България, българските дипломатически мисии в чужбина, държавни институции, браншови съюзи и асоциации; над 115 панаирни и изложбени организации, бюрата за съдействие и развитие на търговията, консултантски и маркетингови фирми, рекламни агенции и др., предоставя се по време на български и чуждестранни бизнес делегации и международни форуми.

Съкратената версия на Календара ще бъде публикувана в Интернет страницата на БТПП (за справки: http://www.bcci.bg/bulgarian/fairs/calendar/info.htm).

РТИК разполага с форма за заявка за участие в календара с рекламните карета. Молим фирми заинтересовани в рекламно участие в Календара да се информират за желанието си на тел: 082/825875 за да получат такава форма на място или по факса.

Попълнениете формуляри се изпращат в бюро „Панаири и изложби" на тел./факс: 02/981 66 26.

За повече информация тел.: 02/989 72 40; е-mail: fairs@bcci.bg- Виолета Николова.

 
Публикувана 11 Октомври 2004 г. 14:10:24
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини