Българска бизнес делегация за посещение в САЩ
17 – 24 януари 2005г.

Българо-Американският Търговски и Икономически Съвет при БТПП съвместно с Търговската Служба към посолството на САЩ в България организират Бизнес делегация за посещение в САЩ, която ще се проведе от 17 до 24 януари 2005г.

ЛАС ВЕГАС (17 – 21 Януари).

Ще бъдат организирани срещи с представители на Търговско-промишлената палата на щата Невада и Световния Търговски Център в Лас Вегас, с американски компании от сферата на леката и хранително-вкусовата промишленост, туризма и хотелиерството, строителството и архитектурата. Участниците ще имат възможност да посетят едно от най-мащабните в света строително-архитектурни изложения с инвестиционен характер - World of Concrete 2005. Това изложение може да бъде използвано за създаване на взаимноизгодни контакти и връзки с американски и други чуждестранни компании.

ВАШИНГТОН DC (21 – 24 Януари).

Ще бъдат организирани срещи с: US Chamber of Commerce, Department of Commerce, US Trade and Development Agency, Export – Import Bank, Multilateral Investment Guarantee Agency, Overseas Private Investment Corporation, както и срещи с американски компании - директни доставчици на стоки и услуги в Ирак и Афганистан.

При проявен интерес организаторите могат да организират индивидуални срещи с американските фирми от Търговско-промишленаите палати от щатите Невада и Вирджиния и други обществено- политически организации.

Цената за участие е 2750 EUR при настаняване в двойна стая, доплащане от 420.00 EUR при настаняване в единична стая.

В цената са включени: двупосочен самолетен билет, летищни такси, настаняване в хотел**** – 7 нощувки, транспорт и трансфер летище- хотел –летище, медицинска застраховка, такси регистрация, разходи по организацията на пътуването и бизнес срещите.

Допълнително се заплаща входна виза за САЩ – 100 USD, която участникът самостоятелно превежда по сметка на Американското посолство в България.

Крайният срок за регистрация и включване в групата е 22 Декември 2004г. Заявка за регистрация.

Депозит от 30% от стойността на пакетната цена се внася до 22 декември 2004г. по сметка на БТПП. Останалата част в размер на 70% се внася до 3 дни след получаване на виза. В случай на отказ на виза депозитът се връща. Желателно е записването да бъде в указания срок, тъй като след тази дата стойността на пътуването се увеличава съгласно изискванията за частно пътуване с приблизително 30%.

Списък на необходимите документи за издаване на Американска виза (допълнителен формуляр за попълване) и списък с интернет страниците на американските организации и компании, с които ще бъдат организирани срещи.

При желание за включване в групата моля изпратете факс или e-mail с уточняване на вида на пакета (двойна/ единична стая) на e-mail: batec@bcci.bg или факс: 987 32 09, на вниманието на г-жа Диляна Славова, тел: 987 74 79 или на e-mail: acp@acp-bg.com или факс: 952 33 10, на вниманието на г-ца Стела Славчева, тел. 952 62 67.

 
Публикувана 2 Декември 2004 г. 14:12:22
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини