Нацонален щанд в специализираното изложение INTERCHARM, 10–13 февруари 2005г. , Киев, Украйна

В изпълнение на програмата си за 2005 г. и в рамките на своята промоционна дейност, с цел повишаване експортните възможности на българските фирми, Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български фирми на национален щанд в специализираното изложение InterCHARM, което ще се проведе в периода 10—13 февруари 2005г. в гр.Киев, Украйна.

В изложението могат да участват производители на следните групи стоки: парфюмерия и козметика, професионално оборудване и аксесоари за козметични и фризьорски салони, маникюр и професионална грижа за косата, модни аксесоари и специализирани издания.

Участие в миналогодишното издание на панаира са взели 267 фирми от 10 страни на обща изложбена площ от 11000 кв.м., с над 36000 посетители, предимно професионалисти. InterCHARM е с богата съпътстваща програма от семинари, конференции, презентации на най-новите продукти и технологии, фестивали на модата и татуировките и др.
Участието в изложението предоставя възможност на българските производители да осъществят директни контакти с чуждестранни агенти, вносители и търговци на едро в сферата на парфюмерийната и козметична индустрия. ИАНМСП финансира и организира участието на български фирми на национален щанд от 92 кв.м.

Условията за участие на българският национален щанд са следните:
1. ИАНМСП поема изцяло разходите за наем на изложбена площ за българските фирми (в рамките на 9 кв.м. за всеки участник) и ще окаже пълно съдействие при подготовката на документите за регистрация в изложението, разпространяване на информация за участието на българските фирми до потенциални партньори и публикации в местната преса.
2. Българските фирми-участници следва да покрият следните разходи:
- За изграждане конструкцията на щанда. Всяка фирма ще разполага с 9 кв.м самостоятелна изложбена площ в рамките на националния щанд, за която следва да заплати 800 лв.
- В случай, че фирмата желае да участва с по-голяма изложбена площ, площта над 9 кв.м се заплаща по регламентираните цени, обявени от организаторите на изложението.
- За командироване на свои представители (пътни, дневни, квартирни).
- За спедиция на мострите.

Фирмите-участници следва сами да организират транспорта и спедицията на мострите, както и митническото им освобождаване в Украйна.

Заявки за участие в InterCHARM се приемат в срок до 17 декември 2004г. (петък) на факс №02/980 5869 или e-mail: assenova@sme.government.bg; office@sme.government.bg. За допълнителна информация: тел. №02/9329 233 — г-жа Росица Асенова, главен експерт в отдел "Международни изложения, реклама и програми за обучение".

Източник: www.sme.government.bg

 
Публикувана 14 Декември 2004 г. 11:12:58
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини