Нацонален щанд в специализираното изложение INTERCHARM, 10–13 февруари 2005г. , Киев, Украйна

В изпълнение на програмата си за 2005 г. и в рамките на своята промоционна дейност, с цел повишаване експортните възможности на българските фирми, Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български фирми на национален щанд в специализираното изложение InterCHARM, което ще се проведе в периода 10—13 февруари 2005г. в гр.Киев, Украйна.

В изложението могат да участват производители на следните групи стоки: парфюмерия и козметика, професионално оборудване и аксесоари за козметични и фризьорски салони, маникюр и професионална грижа за косата, модни аксесоари и специализирани издания.

Участие в миналогодишното издание на панаира са взели 267 фирми от 10 страни на обща изложбена площ от 11000 кв.м., с над 36000 посетители, предимно професионалисти. InterCHARM е с богата съпътстваща програма от семинари, конференции, презентации на най-новите продукти и технологии, фестивали на модата и татуировките и др.
Участието в изложението предоставя възможност на българските производители да осъществят директни контакти с чуждестранни агенти, вносители и търговци на едро в сферата на парфюмерийната и козметична индустрия. ИАНМСП финансира и организира участието на български фирми на национален щанд от 92 кв.м.

Условията за участие на българският национален щанд са следните:
1. ИАНМСП поема изцяло разходите за наем на изложбена площ за българските фирми (в рамките на 9 кв.м. за всеки участник) и ще окаже пълно съдействие при подготовката на документите за регистрация в изложението, разпространяване на информация за участието на българските фирми до потенциални партньори и публикации в местната преса.
2. Българските фирми-участници следва да покрият следните разходи:
- За изграждане конструкцията на щанда. Всяка фирма ще разполага с 9 кв.м самостоятелна изложбена площ в рамките на националния щанд, за която следва да заплати 800 лв.
- В случай, че фирмата желае да участва с по-голяма изложбена площ, площта над 9 кв.м се заплаща по регламентираните цени, обявени от организаторите на изложението.
- За командироване на свои представители (пътни, дневни, квартирни).
- За спедиция на мострите.

Фирмите-участници следва сами да организират транспорта и спедицията на мострите, както и митническото им освобождаване в Украйна.

Заявки за участие в InterCHARM се приемат в срок до 17 декември 2004г. (петък) на факс №02/980 5869 или e-mail: assenova@sme.government.bg; office@sme.government.bg. За допълнителна информация: тел. №02/9329 233 — г-жа Росица Асенова, главен експерт в отдел "Международни изложения, реклама и програми за обучение".

Източник: www.sme.government.bg

 
Публикувана 14 Декември 2004 г. 11:12:58
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини