Международна конвенция WASME2005, 15 - 18 Май, Букурещ, Румъния

РТИК има удоволствието да Ви покани да участвате в международна конвенция (XVIта между8народна конференция) за Малки и Средни предприятия, организирана от Национален Съвет за СМЕ в Румъния под патронажа на Асоциацията на СМЕ и в сътрудничеството с Европейска асоциация на Големи, средни и малки предприятия (UEAPME) и Икономическа комисия за Европа на Обединените Нации (UNECE).
Конференцията ще се проведе в Букурещ, Румъния от 15 до 18 Май 2005 г., като ресултат на двугодишна подготовка.
Конвенцията е от изключително значение, организирана за дискутиране на опит, най-добрите практики, инициативи и механизми на подкрепата на МСПта. Главната тема на конвенцията: "Интернационализация на МСПта и изместване към икономика, основана на практически знания".
По време на конвенцията ще се проведе Световен Бизнес Форум, за който вече са заявили участие над 200 бизнесмени от целия свят - САЩ< Италия, Южна Корея, Китай, Алжир, Турция, Индия,Нигерия, Испания, Унгария, Мали, Великобритания, Израел и Русия освен тези от Румъния.
Изложба на документи също така ще се състои в рамките на конвенцията, където участниците ще могат да намерят материали относно МСП - публикувани от международни организации.
Официалния език на конвенцията е английски.

За да вземете участие в събитието е небходимо да попълните: регистрационен формуляр, фирмен профил и форма за резервация на хотел.

Условията за участие на английски език, темите, които ще се обсъждат и програмата на конвенцията.

РТИК оказва съдействие при попълване на формулярите на фрими, желаещи да вземат участие в събитието.

За повече информация -

office@cnipmmr.ro , dep_filiale@cnipmmr.ro , economic_legislativ@cnipmmr.ro , international@cnipmmr.ro ; URL: www.cnipmmr.ro , www.smeprojects.ro

 
Публикувана 7 Февруари 2005 г. 10:02:11
 Новини

17 Май 2017
Второ издание на Академия за социални предприемачи
още...
17 Май 2017
Национален конкурс за „Европейска награда за млади фермери” 2017 г.
още...
17 Май 2017
Състезание „Green Talents 2017“
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...

Още новини