Международна конвенция WASME2005, 15 - 18 Май, Букурещ, Румъния

РТИК има удоволствието да Ви покани да участвате в международна конвенция (XVIта между8народна конференция) за Малки и Средни предприятия, организирана от Национален Съвет за СМЕ в Румъния под патронажа на Асоциацията на СМЕ и в сътрудничеството с Европейска асоциация на Големи, средни и малки предприятия (UEAPME) и Икономическа комисия за Европа на Обединените Нации (UNECE).
Конференцията ще се проведе в Букурещ, Румъния от 15 до 18 Май 2005 г., като ресултат на двугодишна подготовка.
Конвенцията е от изключително значение, организирана за дискутиране на опит, най-добрите практики, инициативи и механизми на подкрепата на МСПта. Главната тема на конвенцията: "Интернационализация на МСПта и изместване към икономика, основана на практически знания".
По време на конвенцията ще се проведе Световен Бизнес Форум, за който вече са заявили участие над 200 бизнесмени от целия свят - САЩ< Италия, Южна Корея, Китай, Алжир, Турция, Индия,Нигерия, Испания, Унгария, Мали, Великобритания, Израел и Русия освен тези от Румъния.
Изложба на документи също така ще се състои в рамките на конвенцията, където участниците ще могат да намерят материали относно МСП - публикувани от международни организации.
Официалния език на конвенцията е английски.

За да вземете участие в събитието е небходимо да попълните: регистрационен формуляр, фирмен профил и форма за резервация на хотел.

Условията за участие на английски език, темите, които ще се обсъждат и програмата на конвенцията.

РТИК оказва съдействие при попълване на формулярите на фрими, желаещи да вземат участие в събитието.

За повече информация -

office@cnipmmr.ro , dep_filiale@cnipmmr.ro , economic_legislativ@cnipmmr.ro , international@cnipmmr.ro ; URL: www.cnipmmr.ro , www.smeprojects.ro

 
Публикувана 7 Февруари 2005 г. 10:02:11
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини