РТИК организира бизнес мисия до Букурещ, Румъния

На 23 Май Русенската търговско-индустриална камара съвместно с Българо-румънската търговско промишлена палата организират БИЗНЕС МИСИЯ - БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ в първия ден на най-голямото строително изложение - Construct Expo Ambient в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ.

По време на посещението Търговско-Индустриалната Камара - Букурещ и Ромекспо АД организират за българската делегация кооперационна борса с Румънски фирми . Те ще бъдат поканени съобразно предмета на дейност и интереса на заявилите български участници, предимно в областта на строителство, архитектура, интериорен дизайн, недвижими имоти, проектантска дейност, строителна химия, дограма, керамика / стъкларска индустрия, машини и оборудване за строителството и стъкларската индустрия.

Предвиден е официален коктейл на българската бизнес-делегация , на който ще бъдат поканени и изложители/посетители на Construct Expo Ambient. Мероприятието ще продължи след обяд с посещение на изложението.

За участниците в делегацията са осигурени : Безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите; информационни материали; консумация по време на коктейла; транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ.

Допълнителна информация можете да получите на телефони: 082/825875, 082/826308, e-mail: bgroforum@rcci.bg

Моля да потвърдите Вашето участие в бизнес -мисията като попълните и изпратите заявката за участие не по-късно от 9 Май 2006 г . на посочената ел. поща (bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !

Пълна информация за мероприятието (покана, програма,такси за участие)

Информация за изложението

CONSTRUCT EXPO AMBIENT е изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари, строителни материали.

През 2006, CONSTRUCT EXPO AMBIENT събира над 713 компании от 17 държави от цял свят на обща площ от 55.500 кв.м. и над 33.000 посетители - бизнесмени, специалисти и хора, дошли да открият нещо ново и интересно, с което да обновят домовете и ежедневието си.

За 2007 г. изложителите наброяват над 800 фирми от следните страни: Белгия, България, Китай, Република Чехия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Израел, Италия, Полша, Република Молдова, Румъния, Сърбия и Черна Гора, Испания, Холандия, Турция, Украйна, Югославия

По същото време ще се проведе и CER GLASS - изложение за продукти, технологии и машини/оборудване за стъкларската, керамична и порцеланова индустрия.

Изложенията ще се проведат в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ , между 23 - 27 май, 2007.

 
Публикувана 26 Април 2007 г. 10:04:02
 Новини

27 Юни 2017
БизнесПРО Форум: „Директни програми за финансиране от ЕС“, 4 юли 2017 г.
още...
27 Юни 2017
Режимите в екологията за малките и средни фирми ще бъдат облекчени
още...
27 Юни 2017
Агенцията по обществени поръчки публикува за обществено обсъждане проекти на типови документи
още...
27 Юни 2017
НАП връчва документи по електронен път
още...
21 Юни 2017
Покана за участие при преференциални условия в Международното изложение за хранителни продукти и напитки „Annapoorna World of Food India"
още...

Още новини