РТИК организира бизнес мисия до Букурещ, Румъния

На 23 Май Русенската търговско-индустриална камара съвместно с Българо-румънската търговско промишлена палата организират БИЗНЕС МИСИЯ - БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ в първия ден на най-голямото строително изложение - Construct Expo Ambient в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ.

По време на посещението Търговско-Индустриалната Камара - Букурещ и Ромекспо АД организират за българската делегация кооперационна борса с Румънски фирми . Те ще бъдат поканени съобразно предмета на дейност и интереса на заявилите български участници, предимно в областта на строителство, архитектура, интериорен дизайн, недвижими имоти, проектантска дейност, строителна химия, дограма, керамика / стъкларска индустрия, машини и оборудване за строителството и стъкларската индустрия.

Предвиден е официален коктейл на българската бизнес-делегация , на който ще бъдат поканени и изложители/посетители на Construct Expo Ambient. Мероприятието ще продължи след обяд с посещение на изложението.

За участниците в делегацията са осигурени : Безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите; информационни материали; консумация по време на коктейла; транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ.

Допълнителна информация можете да получите на телефони: 082/825875, 082/826308, e-mail: bgroforum@rcci.bg

Моля да потвърдите Вашето участие в бизнес -мисията като попълните и изпратите заявката за участие не по-късно от 9 Май 2006 г . на посочената ел. поща (bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !

Пълна информация за мероприятието (покана, програма,такси за участие)

Информация за изложението

CONSTRUCT EXPO AMBIENT е изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари, строителни материали.

През 2006, CONSTRUCT EXPO AMBIENT събира над 713 компании от 17 държави от цял свят на обща площ от 55.500 кв.м. и над 33.000 посетители - бизнесмени, специалисти и хора, дошли да открият нещо ново и интересно, с което да обновят домовете и ежедневието си.

За 2007 г. изложителите наброяват над 800 фирми от следните страни: Белгия, България, Китай, Република Чехия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Израел, Италия, Полша, Република Молдова, Румъния, Сърбия и Черна Гора, Испания, Холандия, Турция, Украйна, Югославия

По същото време ще се проведе и CER GLASS - изложение за продукти, технологии и машини/оборудване за стъкларската, керамична и порцеланова индустрия.

Изложенията ще се проведат в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ , между 23 - 27 май, 2007.

 
Публикувана 26 Април 2007 г. 10:04:02
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини