РТИК ще представя наши фирми с общ щанд на строителното изложение в Букурещ

По време на най-голямото строително изложение в Румъния - CONSTRUCT EXPO AMBIENT 23-27 Май , РТИК организира представяне на наши фирми от строителния бранш на общ щанд. Инициативата се провежда съвместно с БРТПП и е в резултат на подписаното споразумение за сътрудничество между РТИК и РОМЕКСПО.

CONSTRUCT EXPO AMBIENT е изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари. В изложението всяка година участват производители и търговци от цял свят, като за 2007 г. броят на изложителите е рекорден — близо 1000 фирми.

Изложението се провежда в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО— Букурещ, между 23 - 27 май, 2007

Участието на общия щанд дава възможност на българските компании да представят своите нови стоки и услуги на пазар с огромен потенциал и растеж в строителния бранш, с над 22 млн. потребители с прогресивно нарастваща покупателна способност, ниски транспортни разходи и засилващ се инвеститорски интерес. Могат да се представят и фирми с предмет на дейност извън основните тематични сектори на изложението.

Щандът се намира в Централната палата на изложението, ниво 0 (в близост до централния вход).

Такси за участие:

1. За фирми, които ще се представят само с печатни рекламни материали (брошури, каталози и други, до А4, мултимедийна презентация до 3 слайда) — 66 лв. с ДДС (преференциална цена за членове на РТИК или БРТПП — 54 лв с ДДС)

2. За фирми, които ще се представят с мостри и други допълнителни средства — по индивидуално договаряне

Забележка: Поради ограничената площ на щанда, не се допуска представяне на мостри с прекалено голям обем или тегло. За информация се свържете с организаторите на посочените координати.


Представянето на фирмите се прави от професионално подготвен екип на РТИК и БРТПП. Не се допуска участие на представител/-и от фирмата на щанда.

Всички фирми получават безплатна възможност за включване в каталог на българските изложители, както и предоставяне на контактна информация за всички фирми, посетили щанда и проявили интерес към дейността им.

Краен срок за регистрация - 16 Май 2007!

РЕГИСТРАЦИОНЕН ФОРМУЛЯР

Допълнителна информация можете да получите на телефони: 082/825 875, 082/826 308, e-mail: bgroforum@rcci.bg


Тази инициатива е свързана и с организираната бизнес-мисия на фирми от строителния бранш през първия ден на изложението, с подкрепата на Търговско-Индустриалната Камара - Букурещ и МИЦ Ромекспо (допълнителна информация за бизнес мисията е публикувана на сайта на РТИК на адрес http://www.rcci.bg/article_detail.php?article_id="361 ). Фирмите, които желаят да се включат и в бизнес-мисията, могат да заявят участие до 9 Май.

 
Публикувана 7 Май 2007 г. 10:05:02
 Новини

28 Юни 2017
E&E Fashion: Education - Employment Partnership for VET in the fashion sector
още...
28 Юни 2017
ББР ще рефинансира микро заеми и лизинг по програма "Прогрес"
още...
28 Юни 2017
Покана за участие в бизнес делегация до Иран
още...
28 Юни 2017
Конкурс за наименование и графичен знак на интернет портал към проект АГОРАТЕКА
още...
28 Юни 2017
Влизат в сила по-строги правила на ЕС за борба с изпирането на пари, укриването на данъци и финансирането на тероризма
още...

Още новини