РТИК ще представя наши фирми с общ щанд на строителното изложение в Букурещ

По време на най-голямото строително изложение в Румъния - CONSTRUCT EXPO AMBIENT 23-27 Май , РТИК организира представяне на наши фирми от строителния бранш на общ щанд. Инициативата се провежда съвместно с БРТПП и е в резултат на подписаното споразумение за сътрудничество между РТИК и РОМЕКСПО.

CONSTRUCT EXPO AMBIENT е изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари. В изложението всяка година участват производители и търговци от цял свят, като за 2007 г. броят на изложителите е рекорден — близо 1000 фирми.

Изложението се провежда в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО— Букурещ, между 23 - 27 май, 2007

Участието на общия щанд дава възможност на българските компании да представят своите нови стоки и услуги на пазар с огромен потенциал и растеж в строителния бранш, с над 22 млн. потребители с прогресивно нарастваща покупателна способност, ниски транспортни разходи и засилващ се инвеститорски интерес. Могат да се представят и фирми с предмет на дейност извън основните тематични сектори на изложението.

Щандът се намира в Централната палата на изложението, ниво 0 (в близост до централния вход).

Такси за участие:

1. За фирми, които ще се представят само с печатни рекламни материали (брошури, каталози и други, до А4, мултимедийна презентация до 3 слайда) — 66 лв. с ДДС (преференциална цена за членове на РТИК или БРТПП — 54 лв с ДДС)

2. За фирми, които ще се представят с мостри и други допълнителни средства — по индивидуално договаряне

Забележка: Поради ограничената площ на щанда, не се допуска представяне на мостри с прекалено голям обем или тегло. За информация се свържете с организаторите на посочените координати.


Представянето на фирмите се прави от професионално подготвен екип на РТИК и БРТПП. Не се допуска участие на представител/-и от фирмата на щанда.

Всички фирми получават безплатна възможност за включване в каталог на българските изложители, както и предоставяне на контактна информация за всички фирми, посетили щанда и проявили интерес към дейността им.

Краен срок за регистрация - 16 Май 2007!

РЕГИСТРАЦИОНЕН ФОРМУЛЯР

Допълнителна информация можете да получите на телефони: 082/825 875, 082/826 308, e-mail: bgroforum@rcci.bg


Тази инициатива е свързана и с организираната бизнес-мисия на фирми от строителния бранш през първия ден на изложението, с подкрепата на Търговско-Индустриалната Камара - Букурещ и МИЦ Ромекспо (допълнителна информация за бизнес мисията е публикувана на сайта на РТИК на адрес http://www.rcci.bg/article_detail.php?article_id="361 ). Фирмите, които желаят да се включат и в бизнес-мисията, могат да заявят участие до 9 Май.

 
Публикувана 7 Май 2007 г. 10:05:02
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини