РТИК ще представя наши фирми с общ щанд на строителното изложение в Букурещ

По време на най-голямото строително изложение в Румъния - CONSTRUCT EXPO AMBIENT 23-27 Май , РТИК организира представяне на наши фирми от строителния бранш на общ щанд. Инициативата се провежда съвместно с БРТПП и е в резултат на подписаното споразумение за сътрудничество между РТИК и РОМЕКСПО.

CONSTRUCT EXPO AMBIENT е изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари. В изложението всяка година участват производители и търговци от цял свят, като за 2007 г. броят на изложителите е рекорден — близо 1000 фирми.

Изложението се провежда в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО— Букурещ, между 23 - 27 май, 2007

Участието на общия щанд дава възможност на българските компании да представят своите нови стоки и услуги на пазар с огромен потенциал и растеж в строителния бранш, с над 22 млн. потребители с прогресивно нарастваща покупателна способност, ниски транспортни разходи и засилващ се инвеститорски интерес. Могат да се представят и фирми с предмет на дейност извън основните тематични сектори на изложението.

Щандът се намира в Централната палата на изложението, ниво 0 (в близост до централния вход).

Такси за участие:

1. За фирми, които ще се представят само с печатни рекламни материали (брошури, каталози и други, до А4, мултимедийна презентация до 3 слайда) — 66 лв. с ДДС (преференциална цена за членове на РТИК или БРТПП — 54 лв с ДДС)

2. За фирми, които ще се представят с мостри и други допълнителни средства — по индивидуално договаряне

Забележка: Поради ограничената площ на щанда, не се допуска представяне на мостри с прекалено голям обем или тегло. За информация се свържете с организаторите на посочените координати.


Представянето на фирмите се прави от професионално подготвен екип на РТИК и БРТПП. Не се допуска участие на представител/-и от фирмата на щанда.

Всички фирми получават безплатна възможност за включване в каталог на българските изложители, както и предоставяне на контактна информация за всички фирми, посетили щанда и проявили интерес към дейността им.

Краен срок за регистрация - 16 Май 2007!

РЕГИСТРАЦИОНЕН ФОРМУЛЯР

Допълнителна информация можете да получите на телефони: 082/825 875, 082/826 308, e-mail: bgroforum@rcci.bg


Тази инициатива е свързана и с организираната бизнес-мисия на фирми от строителния бранш през първия ден на изложението, с подкрепата на Търговско-Индустриалната Камара - Букурещ и МИЦ Ромекспо (допълнителна информация за бизнес мисията е публикувана на сайта на РТИК на адрес http://www.rcci.bg/article_detail.php?article_id="361 ). Фирмите, които желаят да се включат и в бизнес-мисията, могат да заявят участие до 9 Май.

 
Публикувана 7 Май 2007 г. 10:05:02
 Новини

19 Април 2018
Състезание „Green Talents 2018“ стартира
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...

Още новини