Наши фирми могат да участват при преференциални условия в Международния Технически Панаир - Букурещ, 2-6 октомври 2007

Русенска Търговско-Индустриална Камара (РТИК) и Българо-Румънска Търговско Промишлена Палата (БРТПП) организират представяне на фирми на общ щанд по време на 33-я Международен Технически панаир, 2- 6 ОКТОМВРИ 2007 г., Ромекспо център Букурещ, Румъния .

Участието на общия щанд дава възможност на българските компании да представят последните новости в: машинна техника (машинни инструменти: стругове, бормашини, режещи машини и др), металообработващи машини, инструменти (промишлени роботи, тестващи машини и стендове, професионални почистващи системи и др), компресори, помпи, пневматични машини и инструменти, хидравлични машини и инструменти, електротехника и електроника (електрооборудване, компоненти, електрически устройства, батерии, акумулатори и т.н), металургия и металообработване, автомобилно оборудване (аларми и алармени системи, поддръжка на автомобили и превозни средства, гаражни системи, заключващи системи и др.), транспорт и складиране, алтернативни енергийни източници, химия и петрохимия (продукти на органичната и неорганичната химия, производство на каучук, пластмаси, промишлени масла и др.).

Щандът се намира в Централната палата на изложението, първи полуетаж (ниво 3,20 м, в близост до централния вход), №114.

Такси за участие:

  1. За фирми, които ще се представят само с печатни рекламни материали (дипляни, брошури, каталози до А4 + мултимедийна презентация до 3 слайда) — 78 лв. ( 65лв. + 13 лв. ДДС)
  2. За фирми, които ще се представят с постери или стенни пана - 216 лв./кв.м (180 лв. + 36 лв. ДДС)
  3. За фирми, които ще се представят с мостри — 354 лв./кв.м. (295 лв. + 59 лв. ДДС)

Забележка: Поради ограничената площ на щанда, излагането на мостри с голям обем и тегло се съгласува предварително с организаторите. За информация, моля свържете се с нас на посочените по-долу координати.

Представянето на фирмите се прави от професионално подготвен екип на РТИК и БРТПП. При участие с мостри се допуска участие на представител/-и от фирмата на щанда.

Всички фирми ще бъдат включени в каталога на българските изложители и ще получат контактна информация за фирмите, проявили интерес към дейността им.

Краен срок за подаване на регистрационни формуляри - 26 септември 2007 г.!

Краен срок за предоставяне на мостри и рекламни материали —28 септември 2007 г.

Допълнителна информация можете да получите на телефони: 082/825 875, 082/826 308, e-mail: bgroforum@rcci.bg

Техническият панаир TIB е най-голямото по мащаб и посещаемост мероприятие, организирано ежегодно от Ромекспо център - Букурещ. Повече от 1200 изложители от над 30 страни, разположени на площ от близо 50.000 кв.м. взеха участие в изложението през миналата година. За Румъния ТІВ е изложение, превърнало се в запазена марка и барометър за достиженията в областта на техниката. То е едно от най-високо ценените и уважавани бизнес-събития, по време на което компании от цял свят имат възможност да покажат и видят най-нови идеи, продукти и проекти в сферата на индустрията, възползвайки се и от шанса да завържат нови бизнес контакти и опознаят по-отблизо румънския пазар и потенциалните възможности, които той предлага. Сертифицирано от Международния форум UFI, с тридесетгодишна история, Международното техническо изложение в Букурещ - TIB е важен източник на различни идеи както и поле за изява на световните достижения и разработки.

В рамките на TIB ще се проведе и 11-то издание на Международното изложение INVENTIKA2007, представящо иновации в областта на науката, техниката, изобретенията и различни научни изследвания. То е съчетано с провеждането на множество научни конференции, форуми и срещи, където фирмите биха могли да открият потенциални клиенти за своите изобретения или научни открития.

 
Публикувана 12 Септември 2007 г. 12:09:10
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини