Наши фирми могат да участват при преференциални условия в Международния Технически Панаир - Букурещ, 2-6 октомври 2007

Русенска Търговско-Индустриална Камара (РТИК) и Българо-Румънска Търговско Промишлена Палата (БРТПП) организират представяне на фирми на общ щанд по време на 33-я Международен Технически панаир, 2- 6 ОКТОМВРИ 2007 г., Ромекспо център Букурещ, Румъния .

Участието на общия щанд дава възможност на българските компании да представят последните новости в: машинна техника (машинни инструменти: стругове, бормашини, режещи машини и др), металообработващи машини, инструменти (промишлени роботи, тестващи машини и стендове, професионални почистващи системи и др), компресори, помпи, пневматични машини и инструменти, хидравлични машини и инструменти, електротехника и електроника (електрооборудване, компоненти, електрически устройства, батерии, акумулатори и т.н), металургия и металообработване, автомобилно оборудване (аларми и алармени системи, поддръжка на автомобили и превозни средства, гаражни системи, заключващи системи и др.), транспорт и складиране, алтернативни енергийни източници, химия и петрохимия (продукти на органичната и неорганичната химия, производство на каучук, пластмаси, промишлени масла и др.).

Щандът се намира в Централната палата на изложението, първи полуетаж (ниво 3,20 м, в близост до централния вход), №114.

Такси за участие:

  1. За фирми, които ще се представят само с печатни рекламни материали (дипляни, брошури, каталози до А4 + мултимедийна презентация до 3 слайда) — 78 лв. ( 65лв. + 13 лв. ДДС)
  2. За фирми, които ще се представят с постери или стенни пана - 216 лв./кв.м (180 лв. + 36 лв. ДДС)
  3. За фирми, които ще се представят с мостри — 354 лв./кв.м. (295 лв. + 59 лв. ДДС)

Забележка: Поради ограничената площ на щанда, излагането на мостри с голям обем и тегло се съгласува предварително с организаторите. За информация, моля свържете се с нас на посочените по-долу координати.

Представянето на фирмите се прави от професионално подготвен екип на РТИК и БРТПП. При участие с мостри се допуска участие на представител/-и от фирмата на щанда.

Всички фирми ще бъдат включени в каталога на българските изложители и ще получат контактна информация за фирмите, проявили интерес към дейността им.

Краен срок за подаване на регистрационни формуляри - 26 септември 2007 г.!

Краен срок за предоставяне на мостри и рекламни материали —28 септември 2007 г.

Допълнителна информация можете да получите на телефони: 082/825 875, 082/826 308, e-mail: bgroforum@rcci.bg

Техническият панаир TIB е най-голямото по мащаб и посещаемост мероприятие, организирано ежегодно от Ромекспо център - Букурещ. Повече от 1200 изложители от над 30 страни, разположени на площ от близо 50.000 кв.м. взеха участие в изложението през миналата година. За Румъния ТІВ е изложение, превърнало се в запазена марка и барометър за достиженията в областта на техниката. То е едно от най-високо ценените и уважавани бизнес-събития, по време на което компании от цял свят имат възможност да покажат и видят най-нови идеи, продукти и проекти в сферата на индустрията, възползвайки се и от шанса да завържат нови бизнес контакти и опознаят по-отблизо румънския пазар и потенциалните възможности, които той предлага. Сертифицирано от Международния форум UFI, с тридесетгодишна история, Международното техническо изложение в Букурещ - TIB е важен източник на различни идеи както и поле за изява на световните достижения и разработки.

В рамките на TIB ще се проведе и 11-то издание на Международното изложение INVENTIKA2007, представящо иновации в областта на науката, техниката, изобретенията и различни научни изследвания. То е съчетано с провеждането на множество научни конференции, форуми и срещи, където фирмите биха могли да открият потенциални клиенти за своите изобретения или научни открития.

 
Публикувана 12 Септември 2007 г. 12:09:10
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини