Русенска търговско- индустриална камара организира представяне на фирми и посещение на CONSTRUCT EXPO AMBIENT- най-голямото строително изложение в Румъния

Русенска Търговско-Индустриална Камара (РТИК) организира представяне на фирми на общ щанд по време на най-голямото строително изложение в Румъния - CONSTRUCT EXPO AMBIENT

CONSTRUCT EXPO AMBIENT е изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари. В изложението всяка година участват производители и търговци от цял свят, като за 2007 г. броят на изложителите беше рекорден – близо 1000 фирми.

По същото време ще се проведе и CER GLASS 2008 - изложение за продукти, технологии и машини/оборудване за стъкларската, керамична и порцеланова индустрия

Изложението се провежда в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО– Букурещ, между 21 - 25 май, 2008

Участието на общия щанд дава възможност на българските компании да представят при достъпни условия своите нови стоки и услуги на пазар с огромен потенциал и растеж в строителния бранш, с над 22 млн. потребители с прогресивно нарастваща покупателна способност, ниски транспортни разходи и засилващ се инвеститорски интерес. Могат да се представят и фирми с предмет на дейност, допълващаосновните тематични сектори на изложението.

Такси за участие в общия фирмен щанд :

  1. За фирми, които ще се представят само с печатни рекламни материали (брошури, каталози и други, до А4, мултимедийна презентация до 3 слайда) – 78 лв. с ДДС (преференциална цена за членове на РТИК – 69 лв с ДДС)

2. За фирми, които ще се представят с мостри и други допълнителни средства – 390 лв./кв.м с ДДС (минимална площ – 1 кв.м)

Забележка: Поради ограничената площ на щанда, представянето на мостри с прекалено голям обем или тегло се уточнява предварително с организаторите на посочените координати.

Представянето на фирмите се прави от професионално подготвен екип на РТИК, нарумънски и английски език. Не се допуска участие на представител/-и от фирмата на щанда.

Всички фирми ще бъдат включени в специално изработения каталог на българските изложители. Наред с това ще се предостави контактна информация за румънските фирми, посетили щанда и проявили интерес към дейността им.

Краен срок за регистрация - 16 Май 2008!

Тук може да изтеглите завката

Допълнителна информация можете да получите на телефон: 082/825 875, e-mail: bgroforum@rcci.bg, както и от сайта на

На 23 Май (петък) РТИК организира делегация, която да посети изложението, с осигурен транспорт - Русе-Букурещ (Ромекспо) – Русе (отиване сутринта и връщане вечерта). Допълнителна информация можете да получите на посочените контактни данни.Желаещите да се включат в бизнес-мисията, могат да заявят участие в РТИК.

Такси за участие в организирано посещение :

1. За представители на фирми – членове на РТИК таксата е 50 лв с ДДС

2. За представители на фирми, които не са членове на РТИК – 60 лв с ДДС

Моля да потвърдите Вашето участие в делегацията до Construct Expo Ambient 2008 – БУКУРЕЩ, като попълните и изпратите заявката за участие не по-късно от 20 Май 2008 г. на посочената ел. поща(bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

 
Публикувана 25 Април 2008 г. 10:04:44
 Новини

21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
09 Февруари 2018
Семинар на тема „Изграждане на регионални научни центрове“
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...
07 Февруари 2018
Млади социални иноватори, 25 март - 26 август 2018г.
още...
30 Януари 2018
Безработните дължат месечно по 20,40 лв. за здравни вноски
още...

Още новини