Русенска търговско- индустриална камара организира представяне на фирми и посещение на CONSTRUCT EXPO AMBIENT- най-голямото строително изложение в Румъния

Русенска Търговско-Индустриална Камара (РТИК) организира представяне на фирми на общ щанд по време на най-голямото строително изложение в Румъния - CONSTRUCT EXPO AMBIENT

CONSTRUCT EXPO AMBIENT е изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари. В изложението всяка година участват производители и търговци от цял свят, като за 2007 г. броят на изложителите беше рекорден – близо 1000 фирми.

По същото време ще се проведе и CER GLASS 2008 - изложение за продукти, технологии и машини/оборудване за стъкларската, керамична и порцеланова индустрия

Изложението се провежда в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО– Букурещ, между 21 - 25 май, 2008

Участието на общия щанд дава възможност на българските компании да представят при достъпни условия своите нови стоки и услуги на пазар с огромен потенциал и растеж в строителния бранш, с над 22 млн. потребители с прогресивно нарастваща покупателна способност, ниски транспортни разходи и засилващ се инвеститорски интерес. Могат да се представят и фирми с предмет на дейност, допълващаосновните тематични сектори на изложението.

Такси за участие в общия фирмен щанд :

  1. За фирми, които ще се представят само с печатни рекламни материали (брошури, каталози и други, до А4, мултимедийна презентация до 3 слайда) – 78 лв. с ДДС (преференциална цена за членове на РТИК – 69 лв с ДДС)

2. За фирми, които ще се представят с мостри и други допълнителни средства – 390 лв./кв.м с ДДС (минимална площ – 1 кв.м)

Забележка: Поради ограничената площ на щанда, представянето на мостри с прекалено голям обем или тегло се уточнява предварително с организаторите на посочените координати.

Представянето на фирмите се прави от професионално подготвен екип на РТИК, нарумънски и английски език. Не се допуска участие на представител/-и от фирмата на щанда.

Всички фирми ще бъдат включени в специално изработения каталог на българските изложители. Наред с това ще се предостави контактна информация за румънските фирми, посетили щанда и проявили интерес към дейността им.

Краен срок за регистрация - 16 Май 2008!

Тук може да изтеглите завката

Допълнителна информация можете да получите на телефон: 082/825 875, e-mail: bgroforum@rcci.bg, както и от сайта на

На 23 Май (петък) РТИК организира делегация, която да посети изложението, с осигурен транспорт - Русе-Букурещ (Ромекспо) – Русе (отиване сутринта и връщане вечерта). Допълнителна информация можете да получите на посочените контактни данни.Желаещите да се включат в бизнес-мисията, могат да заявят участие в РТИК.

Такси за участие в организирано посещение :

1. За представители на фирми – членове на РТИК таксата е 50 лв с ДДС

2. За представители на фирми, които не са членове на РТИК – 60 лв с ДДС

Моля да потвърдите Вашето участие в делегацията до Construct Expo Ambient 2008 – БУКУРЕЩ, като попълните и изпратите заявката за участие не по-късно от 20 Май 2008 г. на посочената ел. поща(bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

 
Публикувана 25 Април 2008 г. 10:04:44
 Новини

19 Април 2018
Състезание „Green Talents 2018“ стартира
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...

Още новини