Посетете най-голямото мебелно изложение в Румъния – Bife - TIMB 2008

Русенската търговско-индустриална камара организира посещение на най-голямото мебелно изложение в Румъния — Bife -TIMB2008, което се провежда в периода 03- 07 септември в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ.

Това е едно от най-големите международни изложения, които се провеждат в Ромекспо център Букурещ- Румъния. Насочено е към представяне на производители и дистрибутори на мебели за обзавеждане на дома, офиса, обзавеждане на обществени сгради- болници, училища, детски градини и др., изделия от дърво и интериор, декорация, осветление и осветителни тела, завеси, венециански щори, огледала, килими, мокети, тапицерии, стъкло, кристал, машини, техника и оборудване за мебелна промишленост и дървообработване, дървени сглобяеми къщи, бунгала, вили и др. Представени са и фирми- производители на градинска мебел, дограми, врати и др.
BIFE TIMB е насочено както към професионалисти, така и към масовия потребител.

Тази година се очакват повече от 30 000 специалисти от тази сфера да посетят и участват в изложението. Посетителите ще бъдат приятно изненадани от професионални и атрактивни презентации на фирми от над 17 страни като: Румъния, Германия, Италия, Турция, Полша, България, Молдова, Египет, Унгария, Русия, Чехия, Швеция, Иран, Испания, Гърция, Сърбия и др.

За участниците в посещението са осигурени: Транспорт до Международен ИзложбенЦентър РОМЕКСПО — Букурещс луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

Такси за участие:

1. За представители нафирми — членове на РТИК таксата е 50 лв с ДДС

2. За представители на фирми, които не са членове на РТИК — 60 лв с ДДС

Дата и час на тръгване: 06 Септември 2008 г.,  08.00 часа

Място: гр. Русе

Допълнителна информация можете да получите в РТИК на телефони: 082/825875,e-mail:bgroforum@rcci.bg

Моля да потвърдите Вашето участие в делегацията до Bife- TIMB2008 — БУКУРЕЩ, като попълните и изпратите заявката за участие не по-късно от 03 Септември 2008г. на посочената ел. поща(bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

 
Публикувана 13 Август 2008 г. 12:08:29
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини