Русенска камара организира посещение най- голямото техническо изложение Targul International Bucuresti (TIB) - Изложението на съвременните достижения

Русенската търговско-индустриална камараорганизирапосещение на МеждународнияТехнически панаир — Букурещ,който се провежда в периода 07- 11 октомври в Международен ИзложбенЦентър РОМЕКСПО — Букурещ.

Техническият панаир TIBе най-голямото по мащаб и посещаемост мероприятие, организирано ежегодно от Ромекспо център - Букурещ. Повече от 1200 изложители от близо 30 страни, разположени на площ от близо 55.000 кв.м. взеха участие в изложението през миналата година. За Румъния ТІВ е изложение, превърнало се в запазена марка и барометър за достиженията в областта на техниката. То е едно от най-високо ценените и уважавани бизнес-събития, по време на което компании от цял свят имат възможност да покажат и видят най-нови идеи, продукти и проекти в сферата на индустрията, възползвайки се и от шанса да завържат нови бизнес контакти и опознаят по-отблизо румънския пазар и потенциалните възможности, които той предлага. Сертифицирано от Международния форум UFI, с тридесетгодишна история, Международното техническо изложение в Букурещ - TIB е важен източник на различни идеи както и поле за изява на световните достижения и разработки.

В рамките на TIBще се проведе и 12-то издание на Международното изложение INVENTIKA2008, представящо иновации в областта на науката, техниката, изобретенията и различни научни изследвания. То е съчетано с провеждането на множество научни конференции, форуми и срещи, където фирмите биха могли да открият потенциални клиенти за своите изобретения или научни открития.

Участието в организираното посещение Ви дава възможност да се запознаете споследните новости в: машинна техника (машинни инструменти: стругове, бормашини, режещи машини и др), металообработващи машини, инструменти (промишлени роботи, тестващи машини и стендове, професионални почистващи системи и др), компресори, помпи, пневматични машини и инструменти, хидравлични машини и инструменти, електротехника и електроника (електрооборудване, компоненти, електрически устройства, батерии, акумулатори и т.н), металургия и металообработване, автомобилно оборудване (аларми и алармени системи, поддръжка на автомобили и превозни средства, гаражни системи, заключващи системи и др.), транспорт и складиране, алтернативни енергийни източници, химия и петрохимия (продукти на органичната и неорганичната химия, производство на каучук, пластмаси, промишлени масла и др.).

За участниците в посещението са осигурени: транспорт до Международен ИзложбенЦентър РОМЕКСПО — Букурещс луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

НОВО:По предварителна заявка, участниците от българската делегация ще могат да ползват безплатно услугата Business Matcing Point. Услугата улеснява създаването на преки контакти между изложители и посетители по време на изложението. Business Matcing Point се осъществява благодарение на специално разработена софтуерна база данни, позволяваща свързване на фирми с общи бизнес интереси.

Такси за участие:

1. Запредставители нафирми — членове на РТИК таксата е 60 лв с ДДС

2. За представители на фирми, които не са членове на РТИК — 70 лв с ДДС

Допълнителна информация можете да получите в РТИК на телефони: 082/825875,e-mail:bgroforum@rcci.bg

Моля да потвърдите Вашето участие в делегацията TIB2008 — БУКУРЕЩ, като попълните и изпратите заявката за участие не по-късно от 06 октомври 2008г. на посочената ел. поща(bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

 
Публикувана 24 Септември 2008 г. 17:09:53
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини