Бизнес-делегация до Construct Expo – Antreprenor и ROMTHERM - 6 Март

Русенската търговско- индустриална камара организира посещение на Международния панаир за строителство — Букурещ, който се провежда в периода 03 - 07 март в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ.

Делегацията ще посети Изложенията на 06.03.2009 г. (петък)

Изложението “Construct Expo” вече повече от 15 години е синоним на всичко ново и актуално в ефективните решения за строителството.

В последните няколко години на развитие, това изложение даде възможност да се обособят три големи, тематично свързани, събития. Construct Expo Antreprenor е първото от тях и е посветено на продукти и системи за строителство, разработки в областта на материали, оборудване, механизация, инфраструктура, планиране и проектиране .

Construct Expo Antreprenor`2009 ще се проведе в периода 03-07 март 2009 г., като по същото време ще се състои и ROMTHERM - международно изложение за отоплителна и вентилационна техника, климатизация и оборудване, термоизолации, помпени инсталации и оборудване.

През 2008 година Construct Expo Antreprenor събра повече от 450 компании от 18 държави, на площ от 22 000 кв.м. и над 12 000 посетители и хора на бизнеса, специалисти (архитекти, инженери, предприемачи и дизайнери). Основните направления в изложението са: машини и оборудване за строителството, инфраструктура, водоотвеждане, топло и хидроизолации в строителството, зидарство и обработка на камъни, бетон и бетонолеене, бетонови конструкции, метални конструкции, арматури, скелета, дървени конструкции, пластмаси и термосистеми, покривни системи, тераси, сглобяеми сгради, и др.

ROMTHERM 2009 03- 07 март 2009 15-то издание — Международно изложение за отоплителна, вентилационна и климатична техника, охлаждащи системи и оборудване.

Насочено към най- добрите румънски и чуждестранни компании, производители и търговци, вносители и износители на изолационни материали, отоплителни системи и др. За 2008 година изложението отчете близо 300 участници от 17 държави на площ от 20 900кв. м. Основните направления в изложението са: отоплителна техника и оборудване, вентилация, охлаждащи системи, климатична техника, неконвенционални методи за използване на енергийни източници, автоматизирани системи за замервания и контрол, тръбопроводни системи, топлоизолации, смесители и санитария, помпи и помпени системи.

Участниците в делегацията ще имат възможност да създадат бизнес контакти, да получат актуална информация за пазра, както и да се запознаят с последните достижения в тези области.

За участниците в посещението са осигурени: транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ с луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

Тук можете да изтеглите заявка за участие

Молим всички желаещи да потвърдят участие в делегацията , като попълнят и изпратият заявката за участие не по-късно от 04 март 2009 г. на посочената ел. поща (bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

 
Публикувана 9 Февруари 2009 г. 15:02:42
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини