РТИК организира посещение на изложението TIBCO в Румъния

Русенската търговско- индустриална камара организира посещение на 26-то изложение TIBCO - най-големия международен панаир за потребителски стоки, организиран в Румъния, който ще се проведе от 3 до 7 юни в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ. Посещението ще се състои на 04 юни в рамките на един ден.

Това е едно от най-старите и известни международни изложения, провеждани в северната ни съседка. Неговата история датира още от 1974, когато е основан Букурещкия Международен Панаир за Потребителски стоки, познат като ТIBCO. Основните сектори, представени на изложението са: „ЗА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО”: облекла, изделия от плат и кожа; подаръци и сувенири; козметика и парфюмерия; бижутерия; естествени продукти и алтернативни терапии; храни и напитки; “TIBCO НА ВАШИТЕ УСЛУГИ”: услуги ЕКСПО. “ЗА ВАШИЯ ДОМ”: Електрически и домакински уреди; вътрешни и външни декорации; пластмаси, домакински и санитарни изделия; химически продукти и изделия за почистване и хигиена. “ЗА ВАШЕТО СВОБОДНО ВРЕМЕ”: Спорт, туризъм, лов и риболов; звук, светлина, музика, видео; моят щастлив домашен любимец; авто шоу.

Посещението на панаира ще Ви позволи да получите адекватна и полезна информация за сегашните и бъдещите си клиенти и конкуренти. Ще можете да установите диалог с агентите на румънския пазар, фирмите и потребителите.

Статистиката за изминалата 2008 г. сочи, че в изложението са участвали над 600 фирми от общо 26 държави от ЕС и извън него. Поради размера си, TIBCO представлява умален модел на румънския пазар на потребителски стоки. Това е причината той да има такова влияние върху пазара и при формирането на потребителско мнение или специфично поведение у клиентите. Интензивните взаимовръзки между изложители и посетители изгражда една динамична бизнес среда, идеална за установяването на нови контакти, представянето на нови продукти на пазара и опознаване потенциала на пазара.

За участниците в посещението са осигурени: транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ с луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

Такси за участие: 60 лв. с ДДС. За фирми-членове на РТИК-преференциална такса от 50 лв. с ДДС

Допълнителна информация можете да получите в РТИК на телефони: 082/825875, e-mail: bgroforum@rcci.bg

Моля да потвърдите Вашето участие в делегацията, като попълните и изпратите заявката за участие не по-късно от 03 юни 2009 г. на посочената ел. поща (bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

 
Публикувана 16 Май 2009 г. 16:05:27
 Новини

20 Октомври 2017
Българо-унгарски бизнес форум на 3 ноември 2017 г., Гранд Хотел София
още...
20 Октомври 2017
Бизнес форум в периода 8 – 10 ноември 2017 г. в гр. Минск, Беларус
още...
19 Октомври 2017
Проект на Закон за изменение и допълнение на Наказателния кодекс
още...
19 Октомври 2017
Нова групажна линия на фирма MW Logistica свързва България и Франция
още...
19 Октомври 2017
Иновационен форум 26-29 ноември 2017 г, гр. Братислава, Словакия
още...

Още новини