РТИК организира посещение на изложението TIBCO в Румъния

Русенската търговско- индустриална камара организира посещение на 26-то изложение TIBCO - най-големия международен панаир за потребителски стоки, организиран в Румъния, който ще се проведе от 3 до 7 юни в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ. Посещението ще се състои на 04 юни в рамките на един ден.

Това е едно от най-старите и известни международни изложения, провеждани в северната ни съседка. Неговата история датира още от 1974, когато е основан Букурещкия Международен Панаир за Потребителски стоки, познат като ТIBCO. Основните сектори, представени на изложението са: „ЗА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО”: облекла, изделия от плат и кожа; подаръци и сувенири; козметика и парфюмерия; бижутерия; естествени продукти и алтернативни терапии; храни и напитки; “TIBCO НА ВАШИТЕ УСЛУГИ”: услуги ЕКСПО. “ЗА ВАШИЯ ДОМ”: Електрически и домакински уреди; вътрешни и външни декорации; пластмаси, домакински и санитарни изделия; химически продукти и изделия за почистване и хигиена. “ЗА ВАШЕТО СВОБОДНО ВРЕМЕ”: Спорт, туризъм, лов и риболов; звук, светлина, музика, видео; моят щастлив домашен любимец; авто шоу.

Посещението на панаира ще Ви позволи да получите адекватна и полезна информация за сегашните и бъдещите си клиенти и конкуренти. Ще можете да установите диалог с агентите на румънския пазар, фирмите и потребителите.

Статистиката за изминалата 2008 г. сочи, че в изложението са участвали над 600 фирми от общо 26 държави от ЕС и извън него. Поради размера си, TIBCO представлява умален модел на румънския пазар на потребителски стоки. Това е причината той да има такова влияние върху пазара и при формирането на потребителско мнение или специфично поведение у клиентите. Интензивните взаимовръзки между изложители и посетители изгражда една динамична бизнес среда, идеална за установяването на нови контакти, представянето на нови продукти на пазара и опознаване потенциала на пазара.

За участниците в посещението са осигурени: транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ с луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

Такси за участие: 60 лв. с ДДС. За фирми-членове на РТИК-преференциална такса от 50 лв. с ДДС

Допълнителна информация можете да получите в РТИК на телефони: 082/825875, e-mail: bgroforum@rcci.bg

Моля да потвърдите Вашето участие в делегацията, като попълните и изпратите заявката за участие не по-късно от 03 юни 2009 г. на посочената ел. поща (bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

 
Публикувана 16 Май 2009 г. 16:05:27
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини