Русенска камара кани представители на мебелни фирми за участие в бизнес делегация до Румъния

На 03.09.2009 г. Русенската търговско-индустриална камара отново организира посещение на най-голямото мебелно изложение в Румъния — BIFE TIMB2009, което се провежда в периода 02- 06 септември в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ.

През последните години BIFE TIMB е сред най-бързо разрастващите се международни изложения, поради динамиката в сектора, типична както за Румъния, така и за България. Насочено е към представяне на производители и дистрибутори на мебели за обзавеждане на дома, офиса, обзавеждане на обществени сгради- болници, училища, детски градини и др., изделия от дърво и интериор, декорация, осветление и осветителни тела, завеси, венециански щори, огледала, килими, мокети, тапицерии, стъкло, кристал, машини, техника и оборудване за мебелна промишленост и дървообработване, дървени сглобяеми къщи, бунгала, вили и др. Представени са и фирми-производители на градинска мебел, дограми, врати и др.

BIFE TIMB е насочено както към професионалисти, така и към масовия потребител. Тази година е 18- то му издание и се очакват повече от 30 000 специалисти от тази сфера да посетят и участват в изложението.

До момента за участие в изложението са заявили фирми от държави като: Румъния, Германия, Италия, Турция, Полша, България, Молдова, Малайзия, Франция, Унгария, Русия, Чехия, Швеция, Словакия, Испания, Виетнам, Гърция, Сърбия и др., което го отвежда на едно от първите места по посещаемост и интерес!

Въпреки затрудненията, които изпитва бранша със свиване на потреблението на този вид продукти, посетителите ще бъдат приятно изненадани от професионални и атрактивни презентации на водещи компании със стабилни позиции на румънския пазар.

За участниците в посещението са осигурени: Транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещс луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

В посещението могат да се включат както представители на фирми, така и индивиуални посетители.

За участие е необходимо да се попълни и изпрати регистрационен формуляр на e-mail: bgroforum@rcci.bg или по факс: 082 825 873

 
Публикувана 26 Август 2009 г. 16:08:52
 Новини

21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
09 Февруари 2018
Семинар на тема „Изграждане на регионални научни центрове“
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...
07 Февруари 2018
Млади социални иноватори, 25 март - 26 август 2018г.
още...
30 Януари 2018
Безработните дължат месечно по 20,40 лв. за здравни вноски
още...

Още новини