Русенска камара кани представители на мебелни фирми за участие в бизнес делегация до Румъния

На 03.09.2009 г. Русенската търговско-индустриална камара отново организира посещение на най-голямото мебелно изложение в Румъния — BIFE TIMB2009, което се провежда в периода 02- 06 септември в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ.

През последните години BIFE TIMB е сред най-бързо разрастващите се международни изложения, поради динамиката в сектора, типична както за Румъния, така и за България. Насочено е към представяне на производители и дистрибутори на мебели за обзавеждане на дома, офиса, обзавеждане на обществени сгради- болници, училища, детски градини и др., изделия от дърво и интериор, декорация, осветление и осветителни тела, завеси, венециански щори, огледала, килими, мокети, тапицерии, стъкло, кристал, машини, техника и оборудване за мебелна промишленост и дървообработване, дървени сглобяеми къщи, бунгала, вили и др. Представени са и фирми-производители на градинска мебел, дограми, врати и др.

BIFE TIMB е насочено както към професионалисти, така и към масовия потребител. Тази година е 18- то му издание и се очакват повече от 30 000 специалисти от тази сфера да посетят и участват в изложението.

До момента за участие в изложението са заявили фирми от държави като: Румъния, Германия, Италия, Турция, Полша, България, Молдова, Малайзия, Франция, Унгария, Русия, Чехия, Швеция, Словакия, Испания, Виетнам, Гърция, Сърбия и др., което го отвежда на едно от първите места по посещаемост и интерес!

Въпреки затрудненията, които изпитва бранша със свиване на потреблението на този вид продукти, посетителите ще бъдат приятно изненадани от професионални и атрактивни презентации на водещи компании със стабилни позиции на румънския пазар.

За участниците в посещението са осигурени: Транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещс луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

В посещението могат да се включат както представители на фирми, така и индивиуални посетители.

За участие е необходимо да се попълни и изпрати регистрационен формуляр на e-mail: bgroforum@rcci.bg или по факс: 082 825 873

 
Публикувана 26 Август 2009 г. 16:08:52
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини