Русенска камара кани представители на мебелни фирми за участие в бизнес делегация до Румъния

На 03.09.2009 г. Русенската търговско-индустриална камара отново организира посещение на най-голямото мебелно изложение в Румъния — BIFE TIMB2009, което се провежда в периода 02- 06 септември в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещ.

През последните години BIFE TIMB е сред най-бързо разрастващите се международни изложения, поради динамиката в сектора, типична както за Румъния, така и за България. Насочено е към представяне на производители и дистрибутори на мебели за обзавеждане на дома, офиса, обзавеждане на обществени сгради- болници, училища, детски градини и др., изделия от дърво и интериор, декорация, осветление и осветителни тела, завеси, венециански щори, огледала, килими, мокети, тапицерии, стъкло, кристал, машини, техника и оборудване за мебелна промишленост и дървообработване, дървени сглобяеми къщи, бунгала, вили и др. Представени са и фирми-производители на градинска мебел, дограми, врати и др.

BIFE TIMB е насочено както към професионалисти, така и към масовия потребител. Тази година е 18- то му издание и се очакват повече от 30 000 специалисти от тази сфера да посетят и участват в изложението.

До момента за участие в изложението са заявили фирми от държави като: Румъния, Германия, Италия, Турция, Полша, България, Молдова, Малайзия, Франция, Унгария, Русия, Чехия, Швеция, Словакия, Испания, Виетнам, Гърция, Сърбия и др., което го отвежда на едно от първите места по посещаемост и интерес!

Въпреки затрудненията, които изпитва бранша със свиване на потреблението на този вид продукти, посетителите ще бъдат приятно изненадани от професионални и атрактивни презентации на водещи компании със стабилни позиции на румънския пазар.

За участниците в посещението са осигурени: Транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО — Букурещс луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

В посещението могат да се включат както представители на фирми, така и индивиуални посетители.

За участие е необходимо да се попълни и изпрати регистрационен формуляр на e-mail: bgroforum@rcci.bg или по факс: 082 825 873

 
Публикувана 26 Август 2009 г. 16:08:52
 Новини

19 Април 2018
Състезание „Green Talents 2018“ стартира
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...

Още новини