Министерство на икономиката, енергетиката и туризма- Център на промишлеността на република България в Москва организира българска делова мисия в Самарска област, 5-9 октомври 2009 г., гр. Самара и гр. Толиати.

В рамките на Правителствената програма за честването на Годината на България в Русия се предвижда организирането на българска делова мисия в Самарска област в градовете Самара и Толиати. Това е мероприятие, осъществявано по инициатива на ЦПРБ в Москва съвместно с Правителството и Търговско-промишлената палата на Самарска област и Търговско-промишлената палата на гр. Толиати.

Българската делова мисия ще бъде проведена по време на VIII-то международно специализирано изложение „Проммшленнй салон 2009", ІІІ-то Международно специализирано изложение „Автопром. Автокомпоненти" и XVII-то международно туристическо изложение „Самара ТурЕкспо. Осень-2009".

Предварителната програма предвижда следните инициативи:

1. Организиране на българска бизнес делегация в Самарска област.

2. Провеждане на бизнес форум на тема: „България - Русия, условия за инвестиции и сътрудничество". Форматът на форума предвижда участие с доклади и презентации по следните теми:

2.1.Възможности за инвестиции в България: с представяне на икономическия потенциал на страната; индустриалните зони в България.

2.2. България - привлекателна целогодишна туристическа дестинация.

2.3. Условия за бизнес в България - нормативни, данъчни, административни и др.

2.4. Институционални и фирмени презентации.

3. Организиране на национални информационни щандове на международните изложения, които се провеждат в Самара през този период, а именно „Промышленны салон-2009" и „СамараТурЕкспо. Осень-2009".

4. Съпътстващи културни мероприятия: фотоизложба „Красотите на България" и документална изложба „България в документалното наследство на Самарския областен архив".

Мероприятията ще се осъществят както следва: на 5-7, 9 октомври в Самара, на 8 октомври в Толиати.

Бизнес-форумът ще се проведе на 5 октомври 2009 г. в гр. Самара и на 8 октомври 2009 г. в гр. Толиати.

Организатор на деловата мисия е Центърът на промишлеността в Москва. 

Заявка за участие 

Условия за участие

 
Публикувана 31 Август 2009 г. 12:08:25
 



Новини

18 Октомври 2017
Представяне на "Глобалните икономически тенденции, перспективите за отношенията Япония-ЕС и значението им за България" - 24 октомври 2017г, София
още...
18 Октомври 2017
Семинар за възможности за кандидатстване по „Хоризонт 2020"
още...
17 Октомври 2017
Икономиката на Камбоджа - презентация в БТПП, 23 октомври 2017
още...
17 Октомври 2017
Шести бизнес форум Европейски съюз - Африка
още...
17 Октомври 2017
Бизнес делегация с провеждане на бизнес форум в гр. Рияд, Кралство Саудитска Арабия
още...

Още новини