Министерство на икономиката, енергетиката и туризма- Център на промишлеността на република България в Москва организира българска делова мисия в Самарска област, 5-9 октомври 2009 г., гр. Самара и гр. Толиати.

В рамките на Правителствената програма за честването на Годината на България в Русия се предвижда организирането на българска делова мисия в Самарска област в градовете Самара и Толиати. Това е мероприятие, осъществявано по инициатива на ЦПРБ в Москва съвместно с Правителството и Търговско-промишлената палата на Самарска област и Търговско-промишлената палата на гр. Толиати.

Българската делова мисия ще бъде проведена по време на VIII-то международно специализирано изложение „Проммшленнй салон 2009", ІІІ-то Международно специализирано изложение „Автопром. Автокомпоненти" и XVII-то международно туристическо изложение „Самара ТурЕкспо. Осень-2009".

Предварителната програма предвижда следните инициативи:

1. Организиране на българска бизнес делегация в Самарска област.

2. Провеждане на бизнес форум на тема: „България - Русия, условия за инвестиции и сътрудничество". Форматът на форума предвижда участие с доклади и презентации по следните теми:

2.1.Възможности за инвестиции в България: с представяне на икономическия потенциал на страната; индустриалните зони в България.

2.2. България - привлекателна целогодишна туристическа дестинация.

2.3. Условия за бизнес в България - нормативни, данъчни, административни и др.

2.4. Институционални и фирмени презентации.

3. Организиране на национални информационни щандове на международните изложения, които се провеждат в Самара през този период, а именно „Промышленны салон-2009" и „СамараТурЕкспо. Осень-2009".

4. Съпътстващи културни мероприятия: фотоизложба „Красотите на България" и документална изложба „България в документалното наследство на Самарския областен архив".

Мероприятията ще се осъществят както следва: на 5-7, 9 октомври в Самара, на 8 октомври в Толиати.

Бизнес-форумът ще се проведе на 5 октомври 2009 г. в гр. Самара и на 8 октомври 2009 г. в гр. Толиати.

Организатор на деловата мисия е Центърът на промишлеността в Москва. 

Заявка за участие 

Условия за участие

 
Публикувана 31 Август 2009 г. 12:08:25
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини