17-та Международна специализирана изложба и семинар за охрана, сигурност, безопасност SECURITY 2010

Изложбата, със своята изключителна актуалност, дава възможност за представяне на най-новите решения и разработки в областта на охраната, контрол на достъпа, алармени системи, видеонаблюдение, мониторинг центрове, сигурност на информациятаи др. ще се проведе от 16 до 19 февруари 2010 г. в Националния дворец на културата - София.

Секюрити 2010 привлича производители, търговци, предприемачи, водещи български и чуждестранни фирми, които предлагат разнообразни продукти и услуги в областта на охранителните системи и модерните технологии. Експозицията ще бъде съпътствана от богата семинарна програма, включваща актуални теми, презентации, конференции и др. с водещи специалисти от бранша.

Изложбата и провежданите семинари, презентации, демонстрации се посещават от: мениджърите по сигурността, представители на охранителни и строителни фирми, хотели, банки, чейнч бюра, застрахователни и автомобилни и транспортни компании, предприятия и заводи, структурите от системата на МВР, Министерство на отбраната, заведения, складове на едро и др., специалисти по монтиране на охранителни системи, агенти и представители, журналисти и др.

Тематика на изложбата:

Алармени системи и средства срещу проникване и взлом - Системи и средства за контрол на достъпа - Системи за периметрова защита - Системи за предаване на алармен сигнал - Телевизионни системи за наблюдение и контрол - Пожароизвестителни и пожарогасителни системи - Алармени системи и имобилайзери за защита на МПС - Комуникационни засекретени системи - Системи за управление на сгради - Центрове за мониторинг и охрана с автопатрули - Полицейско оборудване - Радио и телекомуникационни системи - Устройства за персонална защита, средства за лична и обществена защита и безопасност - Защита на документи и данни - Защита на класифицираната информация – Информационна сигурност – Системи за съхранение на данни - Банково оборудване - Каси, сейфове, трезори - Бронирани коли - Блиндирани врати, гаражни и портални врати, защитни ролетки и бариери - Хотелски системи за сигурност - Идентификационни карти - Болнични оповестителни системи - Сигнализиращи устройства за МПС със специално предназначение - Безопасност на движението по пътищата - Пътна маркировка и сигнализация - Средства за охрана на труда и защита на работното място - Оборудване и средства за промишлена защита и безопасност, безопасност на производството – Школи за обучение – Консултанти по сигурността - Специализирана литература, др.

Посетете официалния уеб-сайт на Секюрити 2010 на адрес www.bcci.bg/fairs/security, за да получите пълна информация за предстоящите изложба и семинари. На Ваше разположение сме на тел./факс: 02/981 66 26, тел.: 02/989 72 40, 8117 428, 8117 427, E-mail: fairs@bcci.bg.

 
Публикувана 14 Октомври 2009 г. 17:10:01
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини