17-та Международна специализирана изложба и семинар за охрана, сигурност, безопасност SECURITY 2010

Изложбата, със своята изключителна актуалност, дава възможност за представяне на най-новите решения и разработки в областта на охраната, контрол на достъпа, алармени системи, видеонаблюдение, мониторинг центрове, сигурност на информациятаи др. ще се проведе от 16 до 19 февруари 2010 г. в Националния дворец на културата - София.

Секюрити 2010 привлича производители, търговци, предприемачи, водещи български и чуждестранни фирми, които предлагат разнообразни продукти и услуги в областта на охранителните системи и модерните технологии. Експозицията ще бъде съпътствана от богата семинарна програма, включваща актуални теми, презентации, конференции и др. с водещи специалисти от бранша.

Изложбата и провежданите семинари, презентации, демонстрации се посещават от: мениджърите по сигурността, представители на охранителни и строителни фирми, хотели, банки, чейнч бюра, застрахователни и автомобилни и транспортни компании, предприятия и заводи, структурите от системата на МВР, Министерство на отбраната, заведения, складове на едро и др., специалисти по монтиране на охранителни системи, агенти и представители, журналисти и др.

Тематика на изложбата:

Алармени системи и средства срещу проникване и взлом - Системи и средства за контрол на достъпа - Системи за периметрова защита - Системи за предаване на алармен сигнал - Телевизионни системи за наблюдение и контрол - Пожароизвестителни и пожарогасителни системи - Алармени системи и имобилайзери за защита на МПС - Комуникационни засекретени системи - Системи за управление на сгради - Центрове за мониторинг и охрана с автопатрули - Полицейско оборудване - Радио и телекомуникационни системи - Устройства за персонална защита, средства за лична и обществена защита и безопасност - Защита на документи и данни - Защита на класифицираната информация – Информационна сигурност – Системи за съхранение на данни - Банково оборудване - Каси, сейфове, трезори - Бронирани коли - Блиндирани врати, гаражни и портални врати, защитни ролетки и бариери - Хотелски системи за сигурност - Идентификационни карти - Болнични оповестителни системи - Сигнализиращи устройства за МПС със специално предназначение - Безопасност на движението по пътищата - Пътна маркировка и сигнализация - Средства за охрана на труда и защита на работното място - Оборудване и средства за промишлена защита и безопасност, безопасност на производството – Школи за обучение – Консултанти по сигурността - Специализирана литература, др.

Посетете официалния уеб-сайт на Секюрити 2010 на адрес www.bcci.bg/fairs/security, за да получите пълна информация за предстоящите изложба и семинари. На Ваше разположение сме на тел./факс: 02/981 66 26, тел.: 02/989 72 40, 8117 428, 8117 427, E-mail: fairs@bcci.bg.

 
Публикувана 14 Октомври 2009 г. 17:10:01
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини