Русенска камара дава възможност на фирмите да посетят най- голямото строително изложение в Румъния CONSTRUCT EXPO - 2010

Русенската търговско-индустриална камара организира посещение на най-голямото строително изложение в Румъния – CONSTRUCT EXPO,което се провежда в периода 11 – 15 май в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ.

През настоящата година трите най-значими строителни изложения Construct Expo Antreprenor, Construct Expo Utilaje и Construct Expo Ambient ще бъдат обединени и ще се проведат по едно и също време. Това ще бъде най-мащабното международно събитие в областта на строителството в Румъния, събиращо на едно място специализирана аудитория и експерти от различни страни. Тематиката е в областта на строителните материали и системи, инфраструктурното строителство и оборудването за строителни площадки; строителна екипировка и инструменти; интериорен дизайн; материали за довършителни работи, стени и подови настилки, осветителни тела, декорация, аксесоари и др.

За участниците в посещението са осигурени: транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ с луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

Дата и час на тръгване: 12 май (сряда) 2010 г., 08.00 часа

Място на тръгване: гр. Русе, паркинга пред сградата на РТИК, бул. Цар Фердинанд 3а

Такса участие 60 лв. с ДДС. За фирми-членове на РТИК-преференциална такса от 50 лв. с ДДС

Допълнителна информация можете да получите в РТИК на телефони: 082/825875, e-mail: bgroforum@rcci.bg

Желаещите зае участие в делегацията е нужно да попълнят и изпратят заявката за участие не по-късно от 10 май 2010г. на посочената ел. поща (bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

В рамките на Construct Expo 2010 ще се проведат следните съпътстващи изложения:

Construct Expo Antreprenor 16то издание

- посветено на продукти и системи за строителство, разработки в областта на материали, оборудване, механизация, инфраструктура, планиране и проектиране

http://www.constructexpo-antreprenor.ro/

Construct Expo Utilaje 4-то издание

- международно изложение за строителни машини и оборудване

http://www.constructexpo-utilaje.ro/

Construct Expo Ambient 17-то издание

ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонтно-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация, аксесоари и др. Посетителите ще бъдат приятно изненадани от професионални и атрактивни презентации на фирми от над 17 страни като: Румъния, Германия, Италия, Турция, Полша, България, Молдова, Малайзия, Франция, Унгария, Русия, Чехия, Швеция, Словакия, Испания, Виетнам, Гърция, Сърбия и др.

http://www.constructexpo-ambient.ro/

CER GLASS2010 11-то издание

изложение за продукти, технологии и машини/ оборудване за стъкларската, керамична и порцеланова индустрия.

http://www.cerglass.ro/

ROMTHERM2010 16-то издание

международно изложение за отоплителна, вентилационна и климатична техника, охлаждащи системи и оборудване, насочено към най-добрите румънски и чуждестранни компании, производители и търговци, вносители и износители на изолационни материали, отоплителни системи и др.

http://www.romtherm.ro/

EXPOFLOWERS 2010 2-ро издание

на международното изложение за градинарство и ландшафтна архитектура.

http://www.romexpo.ro/expoflowers/

 
Публикувана 21 Април 2010 г. 15:04:50
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини