Русенска камара дава възможност на фирмите да посетят най- голямото строително изложение в Румъния CONSTRUCT EXPO - 2010

Русенската търговско-индустриална камара организира посещение на най-голямото строително изложение в Румъния – CONSTRUCT EXPO,което се провежда в периода 11 – 15 май в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ.

През настоящата година трите най-значими строителни изложения Construct Expo Antreprenor, Construct Expo Utilaje и Construct Expo Ambient ще бъдат обединени и ще се проведат по едно и също време. Това ще бъде най-мащабното международно събитие в областта на строителството в Румъния, събиращо на едно място специализирана аудитория и експерти от различни страни. Тематиката е в областта на строителните материали и системи, инфраструктурното строителство и оборудването за строителни площадки; строителна екипировка и инструменти; интериорен дизайн; материали за довършителни работи, стени и подови настилки, осветителни тела, декорация, аксесоари и др.

За участниците в посещението са осигурени: транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ с луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

Дата и час на тръгване: 12 май (сряда) 2010 г., 08.00 часа

Място на тръгване: гр. Русе, паркинга пред сградата на РТИК, бул. Цар Фердинанд 3а

Такса участие 60 лв. с ДДС. За фирми-членове на РТИК-преференциална такса от 50 лв. с ДДС

Допълнителна информация можете да получите в РТИК на телефони: 082/825875, e-mail: bgroforum@rcci.bg

Желаещите зае участие в делегацията е нужно да попълнят и изпратят заявката за участие не по-късно от 10 май 2010г. на посочената ел. поща (bgroforum@rcci.bg) или факс (082/825873).

В рамките на Construct Expo 2010 ще се проведат следните съпътстващи изложения:

Construct Expo Antreprenor 16то издание

- посветено на продукти и системи за строителство, разработки в областта на материали, оборудване, механизация, инфраструктура, планиране и проектиране

http://www.constructexpo-antreprenor.ro/

Construct Expo Utilaje 4-то издание

- международно изложение за строителни машини и оборудване

http://www.constructexpo-utilaje.ro/

Construct Expo Ambient 17-то издание

ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария, и метални конструкции, осветление, материали за ремонтно-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация, аксесоари и др. Посетителите ще бъдат приятно изненадани от професионални и атрактивни презентации на фирми от над 17 страни като: Румъния, Германия, Италия, Турция, Полша, България, Молдова, Малайзия, Франция, Унгария, Русия, Чехия, Швеция, Словакия, Испания, Виетнам, Гърция, Сърбия и др.

http://www.constructexpo-ambient.ro/

CER GLASS2010 11-то издание

изложение за продукти, технологии и машини/ оборудване за стъкларската, керамична и порцеланова индустрия.

http://www.cerglass.ro/

ROMTHERM2010 16-то издание

международно изложение за отоплителна, вентилационна и климатична техника, охлаждащи системи и оборудване, насочено към най-добрите румънски и чуждестранни компании, производители и търговци, вносители и износители на изолационни материали, отоплителни системи и др.

http://www.romtherm.ro/

EXPOFLOWERS 2010 2-ро издание

на международното изложение за градинарство и ландшафтна архитектура.

http://www.romexpo.ro/expoflowers/

 
Публикувана 21 Април 2010 г. 15:04:50
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини