Семинар на тема "Как да участваме в специализирано изложение"

Русенска търговско-индустриална камара организира двумодулен информационно-обучителен семинар с основна тема „Как да участваме в специализирано изложение“. Събитието се провежда в рамките на проект CBC Fairs – Сътрудничество за трансгранични изложения, финансиран по Оперативна програма трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013. Участници могат да бъдат представители на фирми, работещи в сферите на туризма и селското стопанство

Всички фирми-участници в семинара ще имат възможност да се включат в различни мероприятия, свързани с изпълнението на проекта.

Туристическите фирми ще могат да участват на изложение в областта на туризма, получавайки безплатен изложбен щанд от 9 м2. Панаирът ще се организира в гр. Враца в перода 14-16 септември 2012 г.

Фирмите, работещи в сферата на селското стопанство ще имат възможност да бъдат включени в бизнес делегация, която ще посети тридневно селскостопанско изложение в Румъния.Участниците в икономическата мисия ще имат възможност да осъществят бизнес контакти с изложителите и да проведат полезни делови срещи.

Предвижда се селскостопанското изложение да се проведе в периода12-14 октомври 2012 в гр. Слатина и в него да вземат участие около 60 фирми в сферата на селското стопанство, развиващи своята дейност на територията на област Олт.

Семинарът ще се проведе на 14 и 15 август 2012 г. от 09.00ч. в залата на хотел „Данубе“, гр. Силистра пл."Свобода" 1.

Участниците в семинара ще се запознаят със следните теми:

· Начини за участие и представяне на специализирано изложение

·Основни ползи от участие в специализирани изложения”

· Как да подредим и организираме изложбения щанд, използвайки оптимално ограничена площ”

· Добри практики за успешно представяне на изложение”

Тук можете да видите програмата

Лектори:

- Милен Добрев - Координатор проект CBC Fairs

- Стела Дионисиева - Асистент проект CBC Fairs

За всички желаещи да получат информация за събитията по проекта и условията за участие в последващите мероприятия, на 15 август 2012 между 11.00 ч. и 16.00 ч. ще бъде организирано информационно бюро в Силистренската търговско-промишлена палата на ул. Патриарх Дамян,5.

Проектът ”CBC Fairs – Сътрудничество за трансгранични изложения ” се изпълнява от Русенска търговско- индустрилна камара в партньорство с румънската неправителствена организация от гр. Слатина - Европроджект и Търговско- промишлена палата гр. Враца. Основната идея на проекта е чрез серия от мероприятия като търговски изложения в областта на строителството, туризма и селското стопанство, икономически мисии с представители на фирми от споменатите браншове, информационни семинари и рекламни кампании, да подпомогне българо-румънските бизнес партньорства и да генерира нови.

С настоящата покана Русенска камара дава възможност на фирмите от региона да получат напълно безплатно обучение по споменатите теми, а също и участие като изложители или делегати, представяйки своя бизнес пред широк кръг от потенциални бизнес партньори.

При интерес за участие в семинара е нужно да бъде попълнен и изпратен регистрационен формуляр на имейл: info@rcci.bg или на факс: 082 825 873. За допълнителна информация тел. 082 825 875г-жа Стела Дионисиева

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ 10 август 2012 Г.

 
Публикувана 25 Юли 2012 г. 11:07:01
 Новини

05 Юли 2018
НОИ напомня, че от 01.07.2018 влязоха в сила помени в КТ
още...
01 Юни 2018
С 5 млрд. лв. намаляха парите в касите на фирмите след проверките на НАП
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...

Още новини