Семинар на тема "Как да участваме в специализирано изложение"

Русенска търговско-индустриална камара организира двумодулен информационно-обучителен семинар с основна тема „Как да участваме в специализирано изложение“. Събитието се провежда в рамките на проект CBC Fairs – Сътрудничество за трансгранични изложения, финансиран по Оперативна програма трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013. Участници могат да бъдат представители на фирми, работещи в сферите на туризма и селското стопанство

Всички фирми-участници в семинара ще имат възможност да се включат в различни мероприятия, свързани с изпълнението на проекта.

Туристическите фирми ще могат да участват на изложение в областта на туризма, получавайки безплатен изложбен щанд от 9 м2. Панаирът ще се организира в гр. Враца в перода 14-16 септември 2012 г.

Фирмите, работещи в сферата на селското стопанство ще имат възможност да бъдат включени в бизнес делегация, която ще посети тридневно селскостопанско изложение в Румъния.Участниците в икономическата мисия ще имат възможност да осъществят бизнес контакти с изложителите и да проведат полезни делови срещи.

Предвижда се селскостопанското изложение да се проведе в периода12-14 октомври 2012 в гр. Слатина и в него да вземат участие около 60 фирми в сферата на селското стопанство, развиващи своята дейност на територията на област Олт.

Семинарът ще се проведе на 14 и 15 август 2012 г. от 09.00ч. в залата на хотел „Данубе“, гр. Силистра пл."Свобода" 1.

Участниците в семинара ще се запознаят със следните теми:

· Начини за участие и представяне на специализирано изложение

·Основни ползи от участие в специализирани изложения”

· Как да подредим и организираме изложбения щанд, използвайки оптимално ограничена площ”

· Добри практики за успешно представяне на изложение”

Тук можете да видите програмата

Лектори:

- Милен Добрев - Координатор проект CBC Fairs

- Стела Дионисиева - Асистент проект CBC Fairs

За всички желаещи да получат информация за събитията по проекта и условията за участие в последващите мероприятия, на 15 август 2012 между 11.00 ч. и 16.00 ч. ще бъде организирано информационно бюро в Силистренската търговско-промишлена палата на ул. Патриарх Дамян,5.

Проектът ”CBC Fairs – Сътрудничество за трансгранични изложения ” се изпълнява от Русенска търговско- индустрилна камара в партньорство с румънската неправителствена организация от гр. Слатина - Европроджект и Търговско- промишлена палата гр. Враца. Основната идея на проекта е чрез серия от мероприятия като търговски изложения в областта на строителството, туризма и селското стопанство, икономически мисии с представители на фирми от споменатите браншове, информационни семинари и рекламни кампании, да подпомогне българо-румънските бизнес партньорства и да генерира нови.

С настоящата покана Русенска камара дава възможност на фирмите от региона да получат напълно безплатно обучение по споменатите теми, а също и участие като изложители или делегати, представяйки своя бизнес пред широк кръг от потенциални бизнес партньори.

При интерес за участие в семинара е нужно да бъде попълнен и изпратен регистрационен формуляр на имейл: info@rcci.bg или на факс: 082 825 873. За допълнителна информация тел. 082 825 875г-жа Стела Дионисиева

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ 10 август 2012 Г.

 
Публикувана 25 Юли 2012 г. 11:07:01
 Новини

23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
29 Юни 2017
КАРИЕРА ЗА НОВА ЕRА - единствените кариерни дни в страната за млади и утвърдени учени
още...

Още новини