Селскостопански фирми от България могат да участват на тридневен аграрен панаир в Румъния

Русенска Търговско- Индустриална Камара подготвя посещение на тридневно селскостопанско изложение в гр. Слатина- Румъния с участници- фирми от трансграничния румъно-български регион, предоставяйки им възможността да се включат в бизнес делегация и в самото изложение.

5 фирми в областта на селското стопанство ще могат да посетят и участват безплатно като изложители в тридневния аграрен панаир, който ще се проведе в периода 05-07 октомври 2012 г. Участниците в икономическата мисия ще имат възможност да осъществят бизнес контакти с изложителите, да проведат полезни делови срещи и да получат свой собствен изложбен щанд.

Специалната панаирна тента, в която са подредени щандовете с площ от 9 м2, ще бъде разположена в района на стадион „Първи май” в гр. Слатина.

В изложението ще могат да участват фирми от аграрния сектор и организации, изпълняващи дейности, свързани с този комплексен отрасъл, напр. фирми-производители на всякакъв тип селскостопанска продукция, земедлски кооперации, производители на машини за земделието и резервни части за тях и др. от българо-румънския трансграничен регион. По-голям процент от изложителите ще бъдат фирми от регион Олт- традиционен аграрен район, в който основен дял заема зеленчукопроизводството и отглеждането на зърнени култури. Регион Олт е основен производител и на различни технически култури- слънчоглед, рапица и др.

Участието в изложението дава следните възможности:

• Фирмите ще могат да представят продуктите и услугите си пред голям брой потенциални партньори и клиенти;

• Ще бъдат включени в панаирен цветен каталог на изложителите, където ще могат да презентират фирмата си фирма заедно с лого, данни за контакт и снимки от дейността. Каталогът се разпространява в Румъния и България.

• Информацията за участниците ще бъде включена в специално създадена уеб платформа.

• В края на проекта ще бъде изготвено печатно издание, обобщаващо всички 4 изложения

(2 в сферата на строителството, 1 за туризъм и 1 в сферата на селското стопанство);

Инициативата се организира в рамките на проект CBC Fairs – Сътрудничество за трансгранични изложения, финансиран от ОП ТГС Румъния-България 2007-2013.

В рамките на проекта бяха предвидени серия от изложения, а настоящото селскостопанско изложение е последното от общо 4, включващи компании от трансграничния регион България-Румъния, където фирмите-изложители получиха възможност да представят своите продукти и услуги напълно безплатно.

За да бъде включена като участник в делегацията и изложител е нужно всяка фирма да изпратите на имейл info@rcci.bg:

1. Регистрационeн формуляр , попълнен на български и английски език.

2. Презентация + лого / описание на фирмата на български и английски език, съдържаща до 300 думи.

3. До 6 снимки на продукти, услуги, дейности.

За делегацията ще има осигурени безплатно транспорт от гр. Русе до гр. Слатина и обратно и нощувки за периода на престой (04-07 октомври 2012).

Организацията по самото пътуване, програма и съпътстващи документи (договор за участие и приложения) ще бъдат изпратени допълнително само на заявилите участници

Срок за регистрация - 28.09.2012 (петък)

Допълнителна информация можете да получите на тел 082 825 875 г-жа Стела Дионисиева или г-н Милен Добрев или имейл: info@rcci.bg

 
Публикувана 24 Септември 2012 г. 15:09:23
 Новини

23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
29 Юни 2017
КАРИЕРА ЗА НОВА ЕRА - единствените кариерни дни в страната за млади и утвърдени учени
още...

Още новини