Селскостопански фирми от България могат да участват на тридневен аграрен панаир в Румъния

Русенска Търговско- Индустриална Камара подготвя посещение на тридневно селскостопанско изложение в гр. Слатина- Румъния с участници- фирми от трансграничния румъно-български регион, предоставяйки им възможността да се включат в бизнес делегация и в самото изложение.

5 фирми в областта на селското стопанство ще могат да посетят и участват безплатно като изложители в тридневния аграрен панаир, който ще се проведе в периода 05-07 октомври 2012 г. Участниците в икономическата мисия ще имат възможност да осъществят бизнес контакти с изложителите, да проведат полезни делови срещи и да получат свой собствен изложбен щанд.

Специалната панаирна тента, в която са подредени щандовете с площ от 9 м2, ще бъде разположена в района на стадион „Първи май” в гр. Слатина.

В изложението ще могат да участват фирми от аграрния сектор и организации, изпълняващи дейности, свързани с този комплексен отрасъл, напр. фирми-производители на всякакъв тип селскостопанска продукция, земедлски кооперации, производители на машини за земделието и резервни части за тях и др. от българо-румънския трансграничен регион. По-голям процент от изложителите ще бъдат фирми от регион Олт- традиционен аграрен район, в който основен дял заема зеленчукопроизводството и отглеждането на зърнени култури. Регион Олт е основен производител и на различни технически култури- слънчоглед, рапица и др.

Участието в изложението дава следните възможности:

• Фирмите ще могат да представят продуктите и услугите си пред голям брой потенциални партньори и клиенти;

• Ще бъдат включени в панаирен цветен каталог на изложителите, където ще могат да презентират фирмата си фирма заедно с лого, данни за контакт и снимки от дейността. Каталогът се разпространява в Румъния и България.

• Информацията за участниците ще бъде включена в специално създадена уеб платформа.

• В края на проекта ще бъде изготвено печатно издание, обобщаващо всички 4 изложения

(2 в сферата на строителството, 1 за туризъм и 1 в сферата на селското стопанство);

Инициативата се организира в рамките на проект CBC Fairs – Сътрудничество за трансгранични изложения, финансиран от ОП ТГС Румъния-България 2007-2013.

В рамките на проекта бяха предвидени серия от изложения, а настоящото селскостопанско изложение е последното от общо 4, включващи компании от трансграничния регион България-Румъния, където фирмите-изложители получиха възможност да представят своите продукти и услуги напълно безплатно.

За да бъде включена като участник в делегацията и изложител е нужно всяка фирма да изпратите на имейл info@rcci.bg:

1. Регистрационeн формуляр , попълнен на български и английски език.

2. Презентация + лого / описание на фирмата на български и английски език, съдържаща до 300 думи.

3. До 6 снимки на продукти, услуги, дейности.

За делегацията ще има осигурени безплатно транспорт от гр. Русе до гр. Слатина и обратно и нощувки за периода на престой (04-07 октомври 2012).

Организацията по самото пътуване, програма и съпътстващи документи (договор за участие и приложения) ще бъдат изпратени допълнително само на заявилите участници

Срок за регистрация - 28.09.2012 (петък)

Допълнителна информация можете да получите на тел 082 825 875 г-жа Стела Дионисиева или г-н Милен Добрев или имейл: info@rcci.bg

 
Публикувана 24 Септември 2012 г. 15:09:23
 Новини

31 Август 2018
Обучения и заетост на безработни лица с трайни увреждания
още...
23 Август 2018
Експерти от НОИ на България и Германия ще отговарят на пенсионни въпроси на граждани в рамките на българо-германски консултационни дни
още...
20 Август 2018
Български фирми могат да участват безплатно в двустранни бизнес срещи на изложението за земеделие, селско стопанство и технологии в Самсун, Турция- 27-28 септември
още...
02 Август 2018
Конференцията "Неограничени възможности на кръговата икономика"- 26 септември 2018 г.,гр. Осло, Норвегия
още...
01 Август 2018
Двустранни B2B бизнес срещи в Перу, Турция и Австрия
още...

Още новини