Как да растем в кариерата – обучение и консултации

В два последователни дни на 14-ти и 15-ти юли Център за кариерно развитие към БТПП – гр. Русе организира обучение и консултантски ден за израстване в кариерата.

Обучението ще се проведе на 14 юли (понеделник) в залата на РТИК на ул. "Цар Фердинанд" 3A етаж 2.

В рамките на един ден с помощта на външен експерт ще разгледаме разнообразни теми в сферата на човешките ресурси.

  • Ще преминем през различните етапи на селекционния процес при кандидатстване за работа, специфичните изисквания при подготовка на автобиографиямотивационно писмо, препоръки;
  • Ще разгледаме видовете интервюта за работа и стратегии за подготовка;
  • Ще разберем какви са особеностите на различните поколения на работното място – техните мотиватори, отношение към етиката в работата; йерархията в организацията; използването на технологии; възнаграждението и смяна на работата;
  • Ще се запознаем с техники за планиране и управление на времето;
  • Ще бъде представена възможността за създаване на бизнес и професионални профили на електронната платформа на Виртуалната Социална Академия http://www.vsa.bcci.bg/.

Обучението е безплатно и в него могат да се включат: търсещи кариерно развитие лица, работодатели, лица стартиращи и управляващи собствен бизнес.

На 15 юли експертът на ДЗЗД „Кариери“ ще е на разположение за провеждане на индивидуални консултации на тема кариерно развитие с участниците в обучението, както и с всички останали заети лица, регистрирали се за участие. Консултациите ще се проведат в офиса на РТИК ул. "Цар Фердинанд" 3А етаж 1 по предварително изготвен график.

Обучението и консултантския ден за израстване в кариерата се осъществяват в рамките на проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й” на Българската търговско-промишлена палата. Проектът е финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", а целта му е превенция и ограничаване на проявите на сивата икономика в тази област чрез различни форми на въздействие върху пазара на труда.

За записване за участие моля попълнете и изпратете не по-късно от 10.07.2014 г. на имейл – projects@rcci.bg  следния формуляр: 
за Обучение за израстване в кариерата“ – 14.07.2014 г.

за „Консултантски ден за израстване в кариерата“ – 15.07.2014 г.

За допълнителна информация и/или въпроси можете да се свържете с нас на телефон 082 825 875 и/или имейл – projects@rcci.bg

Лице за контакт : Десислава Димитрова;

 

 
Публикувана 2 Юли 2014 г. 13:07:04
 Новини

05 Юли 2018
НОИ напомня, че от 01.07.2018 влязоха в сила помени в КТ
още...
01 Юни 2018
С 5 млрд. лв. намаляха парите в касите на фирмите след проверките на НАП
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...

Още новини