Как да растем в кариерата – обучение и консултации

В два последователни дни на 14-ти и 15-ти юли Център за кариерно развитие към БТПП – гр. Русе организира обучение и консултантски ден за израстване в кариерата.

Обучението ще се проведе на 14 юли (понеделник) в залата на РТИК на ул. "Цар Фердинанд" 3A етаж 2.

В рамките на един ден с помощта на външен експерт ще разгледаме разнообразни теми в сферата на човешките ресурси.

  • Ще преминем през различните етапи на селекционния процес при кандидатстване за работа, специфичните изисквания при подготовка на автобиографиямотивационно писмо, препоръки;
  • Ще разгледаме видовете интервюта за работа и стратегии за подготовка;
  • Ще разберем какви са особеностите на различните поколения на работното място – техните мотиватори, отношение към етиката в работата; йерархията в организацията; използването на технологии; възнаграждението и смяна на работата;
  • Ще се запознаем с техники за планиране и управление на времето;
  • Ще бъде представена възможността за създаване на бизнес и професионални профили на електронната платформа на Виртуалната Социална Академия http://www.vsa.bcci.bg/.

Обучението е безплатно и в него могат да се включат: търсещи кариерно развитие лица, работодатели, лица стартиращи и управляващи собствен бизнес.

На 15 юли експертът на ДЗЗД „Кариери“ ще е на разположение за провеждане на индивидуални консултации на тема кариерно развитие с участниците в обучението, както и с всички останали заети лица, регистрирали се за участие. Консултациите ще се проведат в офиса на РТИК ул. "Цар Фердинанд" 3А етаж 1 по предварително изготвен график.

Обучението и консултантския ден за израстване в кариерата се осъществяват в рамките на проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й” на Българската търговско-промишлена палата. Проектът е финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", а целта му е превенция и ограничаване на проявите на сивата икономика в тази област чрез различни форми на въздействие върху пазара на труда.

За записване за участие моля попълнете и изпратете не по-късно от 10.07.2014 г. на имейл – projects@rcci.bg  следния формуляр: 
за Обучение за израстване в кариерата“ – 14.07.2014 г.

за „Консултантски ден за израстване в кариерата“ – 15.07.2014 г.

За допълнителна информация и/или въпроси можете да се свържете с нас на телефон 082 825 875 и/или имейл – projects@rcci.bg

Лице за контакт : Десислава Димитрова;

 

 
Публикувана 2 Юли 2014 г. 13:07:04
 Новини

23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...

Още новини