Бизнес делегация до Индия

БТПП и EEPC India (Съвета за насърчаване на търговията към Министерството на търговията и промишлеността на Индия) организират посещение по време на Индо-европейската среща на купувачи и продавачи в областта на инженеринговите продукти (RBSM), която ще се проведе в градовете Ню Делхи, Ченай, Бангалор и Ахмадабад съответно на 8, 10, 11 и 12 Март, 2010г.

В делегацията могат да участват вносители, купувачи, дилъри, дистрибутори и търговци на едро на инженерингови продукти, както и производители, които редовно поръчват части, компоненти и други аксесоари за техните продукти.

Това събитие ще предложи отлична възможност да бъдат проведени двустранни бизнес срещи с качествени индийски производители и износители на инженерингови стоки в различни сфери, които биха представлявали интерес за ръководените от Вас компании. В международните срещи ще вземат участие и инженерингови компании от Северна и Латинска Америка, Азия и Европа, сред които Бразилия, САЩ, страните от Персийския залив, бивши съветски републики, Русия и др.

Сред основните стоки и продукти, които биха представлявали интерес са:

Желязо и стомана, Автомобилни части, Търговски превозни средства, Електрическо оборудване и части, I.C. машини и части, Феросплави, Велосипеди и части, Стоманена тел, Bright Bars, Ferrous Holloware, Прибори от неръждаема стомана, Черни промишлени отливки, Други цветни метали & Продукти, Стоманени Изковки, Болтове & Ядки (Крепежни елементи), въздушни компресори, Обработващи Машини за хранителната индустрия и части.

Само за 1500 Евро , ще имате възможност в периода 7-13 март т.г. да посетите столицата на Индия- Ню Делхи, автомобилната столица– Ченай (до скоро известен като Мадрас), южният индустриален град Бангалор и търговският Ахмадабад, където ще се проведат бизнес срещи с местни производители, ще имате възможност да посетите фабрики и да опознаете една древна цивилизация.

В цената е включено : самолетен билет София-Ню Делхи-София , такса за издаване на бизнес виза за Индия (300 лева), хотелско настаняване за 6 нощи (без включени освежителни напитки, минибар, телефонни разговори и други допълнителни хотелски услуги), вътрешен въздушен превоз между градовете по програмата, трансфери летище-хотел-летище , вътрешен транспорт от хотела до залите за среща и обратно, обяд и освежителни напитки по време на срещите, професионални преводачи по време на срещите и организационна такса .

Офертата е валидна само за един участник от фирма, поради ограничените места.След селекция от индийска страна одобрените фирми ще бъдат уведомени.

Предварителната програма на посещението включва:

7 Март, Неделя – Пристигане в Ню Делхи и нощувка

8 Март, ПонеделникRBSM срещи в Ню Делхи и нощувка

9 Март, Вторник – Посещение на фабрика и/или туристическа обиколка и заминаване за Ченай, нощувка в Ченай

10 Март, СрядаRBSM срещи в Ченай и заминаване за Бангалор

11 Март, ЧетвъртъкRBSM срещи в Бангалор и отпътуване за Ахмадабад

12 Март, ПетъкRBSM срещи в Ахмадабад , нощувка

13 Март, Събота – Посещение на фабрика и заминаване за Бомбай

За да заявите Вашето желание за участие в делегацията до Индия, моля попълнете приложената регистрационна форма на английски език и я изпратете обратно в срок до 11 Февруари /четвъртък/ на e-mail: intorg@bcci.bg или факс: 02/ 987 32 09. За допълнителна информация: БТПП, Дирекция 'Международно сътрудничество и международни организации', тел. 02/8117 497.

 
Публикувана: 8 Февруари 2010 г. 16:02:49
 Новини

13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
13 Ноември 2018
БТПП организира дискусионен форум "Дигитални предизвикателства пред съвременните компании"
още...
25 Октомври 2018
Наближава крайният срок за деклариране на дължимият авансов данък върху ДФЛ
още...
23 Октомври 2018
Посолството на Казахстан в София и БТПП организират информационна презентация
още...
22 Октомври 2018
Близо 18 000 земеделци декларираха доходите си за месец
още...

Още новини