Бизнес делегация до Индия

БТПП и EEPC India (Съвета за насърчаване на търговията към Министерството на търговията и промишлеността на Индия) организират посещение по време на Индо-европейската среща на купувачи и продавачи в областта на инженеринговите продукти (RBSM), която ще се проведе в градовете Ню Делхи, Ченай, Бангалор и Ахмадабад съответно на 8, 10, 11 и 12 Март, 2010г.

В делегацията могат да участват вносители, купувачи, дилъри, дистрибутори и търговци на едро на инженерингови продукти, както и производители, които редовно поръчват части, компоненти и други аксесоари за техните продукти.

Това събитие ще предложи отлична възможност да бъдат проведени двустранни бизнес срещи с качествени индийски производители и износители на инженерингови стоки в различни сфери, които биха представлявали интерес за ръководените от Вас компании. В международните срещи ще вземат участие и инженерингови компании от Северна и Латинска Америка, Азия и Европа, сред които Бразилия, САЩ, страните от Персийския залив, бивши съветски републики, Русия и др.

Сред основните стоки и продукти, които биха представлявали интерес са:

Желязо и стомана, Автомобилни части, Търговски превозни средства, Електрическо оборудване и части, I.C. машини и части, Феросплави, Велосипеди и части, Стоманена тел, Bright Bars, Ferrous Holloware, Прибори от неръждаема стомана, Черни промишлени отливки, Други цветни метали & Продукти, Стоманени Изковки, Болтове & Ядки (Крепежни елементи), въздушни компресори, Обработващи Машини за хранителната индустрия и части.

Само за 1500 Евро , ще имате възможност в периода 7-13 март т.г. да посетите столицата на Индия- Ню Делхи, автомобилната столица– Ченай (до скоро известен като Мадрас), южният индустриален град Бангалор и търговският Ахмадабад, където ще се проведат бизнес срещи с местни производители, ще имате възможност да посетите фабрики и да опознаете една древна цивилизация.

В цената е включено : самолетен билет София-Ню Делхи-София , такса за издаване на бизнес виза за Индия (300 лева), хотелско настаняване за 6 нощи (без включени освежителни напитки, минибар, телефонни разговори и други допълнителни хотелски услуги), вътрешен въздушен превоз между градовете по програмата, трансфери летище-хотел-летище , вътрешен транспорт от хотела до залите за среща и обратно, обяд и освежителни напитки по време на срещите, професионални преводачи по време на срещите и организационна такса .

Офертата е валидна само за един участник от фирма, поради ограничените места.След селекция от индийска страна одобрените фирми ще бъдат уведомени.

Предварителната програма на посещението включва:

7 Март, Неделя – Пристигане в Ню Делхи и нощувка

8 Март, ПонеделникRBSM срещи в Ню Делхи и нощувка

9 Март, Вторник – Посещение на фабрика и/или туристическа обиколка и заминаване за Ченай, нощувка в Ченай

10 Март, СрядаRBSM срещи в Ченай и заминаване за Бангалор

11 Март, ЧетвъртъкRBSM срещи в Бангалор и отпътуване за Ахмадабад

12 Март, ПетъкRBSM срещи в Ахмадабад , нощувка

13 Март, Събота – Посещение на фабрика и заминаване за Бомбай

За да заявите Вашето желание за участие в делегацията до Индия, моля попълнете приложената регистрационна форма на английски език и я изпратете обратно в срок до 11 Февруари /четвъртък/ на e-mail: intorg@bcci.bg или факс: 02/ 987 32 09. За допълнителна информация: БТПП, Дирекция 'Международно сътрудничество и международни организации', тел. 02/8117 497.

 
Публикувана: 8 Февруари 2010 г. 16:02:49
 Новини

18 Март 2019
Бизнес делеагция в Будапеща, 15-16 април 2019г.
още...
15 Март 2019
Завод "Найден Киров" представя европейски проект за повишаване на енергийната си ефективност
още...
28 Февруари 2019
БТПП, АИКБ и БСК организират кригла маса на тема "ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика"
още...
23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...

Още новини