“Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2010”

На 13.04.2010 в к.к. Златни пясъци и на 15.04.2010 - к.к. Слънчев бряг ще се проведе туристическото изложение “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2010

Професионален форум, провеждащ се по изпитана формула и с доказана ефективност;

Среща между две заинтересовани страни и обмен на информация между бизнес партньори;

Най–доброто място, където можете да договорите отлични условия на доставки и цени за туристическите обекти, да осигурите максимални продажби на своите продукти през летния сезон.

ЗАЩО?

Защо да участвате в “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2010

Защото представяте своите оферти и възможности пред подбрана целева аудитория /ключови представители от туристическия бранш/ в най – подходящото за целта време – навечерието на сезон лято ‘2010!

Защото спестявате своите най-ценни ресурси - средства и време, като в рамките само на един работен ден провеждате ефективни срещи и обменяте актуална информация с ваши реални и потенциални клиенти и бизнес партньори!

Защото В УСЛОВИЯТА НА КРИЗА Е ЖИЗНЕНО ВАЖНО ДА ДОСТИГНЕМ ДО КЛИЕНТИТЕ БЪРЗО И РЕЗУЛТАТНО!!

КОЙ?

Кой може да участва в “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2010

Целта на събитието е да срещне две страни на бизнеса – туристически обекти/хотели, ресторанти, дискотеки, търговски обекти/ с производители и търговци на храни и напитки.

Поканени за участие са фирми от следните области:

месни изделия /месо, колбаси, деликатеси, полуфабрикати, риба/; хляб и хлебни изделия; млечни продукти /сладолед, мляко и млечни изделия/; сладкарски изделия; напитки /алкохолни, пиво/; безалкохолни напитки /минерална вода, натурални сокове, газирани напитки/ плодове и зеленчуци /пресни и консервирани/; чай, кафе, мед, подправки; съпътстваща индустрия – оборудване и консумативи за кухня, ресторанти, заведения.

От страна на туристическите обекти персонално поканени са: мениджър хотел, мениджър снабдяване, главен готвач - представители на големите туристически комплекси /Сейнт Елиас, Св. Св. Константин и Елена, Слънчев ден, Ривиера, Златни пясъци, Албена - Северно Черноморие; Елените, Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Созопол, Приморско - Южно Черноморие/.

За пълна информаци, програма и цени вижде тук

 
Публикувана: 17 Февруари 2010 г. 11:02:06
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини