Бизнес форум „Храни и напитки”

Русенска търговско индустриална камара уведомява, че първият бизнес форум „Храни и напитки” ще се проведе нa 15 и 16 юни 2010 г. в хотел „Шератон”, София. Събитието се провежда с институционалната подкрепа на Министерство на земеделието и храните и Комисия за защита на потребителите. Организира се от Български икономически форум със съдействието на Евро-Ток България – Европейското сдружение на професионалните готвачи и Асоциация на месопреработвателите в България.

Участниците ще могат да се включат в дискусиите по време на кръглите маси, посветени на качество и безопасност на храните и напитките, както при производството и преработката, така и в търговската мрежа и заведенията за хранене; околна среда и био храни; здравословно хранене.

Сред останалите теми, които ще бъдат дискутирани по време на форума са:

∙ Финансиране на проекти в областта на ХВП

∙ Ролята на международните вериги за състоянието на българския пазар на храни и напитки.

∙ Значение на добрата храна за развитието на туризма

∙ Етикетиране и опаковане на храни и напитки

∙ България – нето вносител или нето износител на храни през следващото десетилетие

Цялата програма на събитието може да видите на www.biforum.org

Очаква се на събитието да присъстват 350-400 участника.

Форумът се провежда с подкрепата на: Крафт Фуудс България, Макдоналдс България, Екобулпак, Данон Сердика, Дунапак родина, Чек Дежене и СЖС България.

Желаещите да участват в бизнес форума „Храни и напитки”, е нужно да попълнят регистрационен формуляр и да го изпратят на посочените в него факс или имейл. При регистрация направена до 10 юни - с една такса могат да се регистрират двама участници!

 
Публикувана: 4 Юни 2010 г. 15:06:57
 



Новини

21 Март 2017
На 19 април в БТПП ще се състои Бизнес форум София-Тайпе
още...
21 Март 2017
Виртуално обучение по мениджмънт на интелектуалната собственост
още...
21 Март 2017
Изложение China International Import and Export Food & Beverage Exhibition
още...
21 Март 2017
НСИ: Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база
още...
21 Март 2017
Здравословните и безопасни условия на труд – грижа на всеки – практически насоки за работодателите
още...

Още новини