Международен конкурс за бизнес в Интернет

Koнкурсът има за цел да привлече авторите на свежи e-бизнес идеи, свързани с иновационни услуги, интернет-компания, нова функционалност или по-общо казано всичко онова, което може да доведе до революция в Интернет. Участие могат да вземат български граждани, граждани на Чехия, Полша, Русия, Украйна, Унгария и останалите страни от Централна и Източна Европа.
За да кандидатства с идеята си, всеки участник е достатъчно да изпрати описание на проекта и кратка негова презентация до 16 август 2010 г. Международно жури ще подбере до 30 август измежду всички изпратени предложения петте финалисти, чиито идеи имат най-голям потенциал.. Заявки за участие се приемат чрез формуляра, посочен на http://e-nnovation.pl/zglos-projekt/, а подробна информация за конкурса може да бъде намерена на http://e-nnovation.pl/o-konkursie.
Журито ще оценява участниците по следните критерии:
- новаторството на идеята,
- шанса и възможностите за внедряването на проекта на IT -пазара,
- потенциалните ползи, произтичащи от развитието на реализирания проект.
Oрганизатор на конкурса „Start with e-nnovation", както и на конференцията „e-nnovation - e-commerce в Централна Европа" е Групата Allegro. На нея принадлежи търговската платформа Allegro и 69 други сайт за услуги в 15 страни, предимно от Централна и Източна Европа - Украйна, Беларус, Словакия, Чехия, Казахстан, Румъния, България, Русия и Унгария и др. E-nnovation е най-голямата в Централна и Източна Европа среща на специалисти от Интернет-бизнеса. На конференцията, организирана от Група Allegro, която ще се състои в Познан на 23-24 септември 2010 година, ще пристигнат известни предприемачи, автори на блогове и мениджъри от Европа и целия свят. По време на срещата ще бъдат анализирани последните тенденции на развитие и новините в търговията он-лайн по света.
През септември ще бъде обявена най-интересната е-бизнес-идея в Централна и Източна Европа
Това ще бъдат победителите в конкурса Start with e-nnovation, oрганизиран от Allegro - полски сайт за търгове он-лайн. Спечелилият ще получи 10 000 евро, за да осъществи проекта си и помощ при реализацията и промоцията му.

Краен срок: 16 август 2010 г.

Източник: b-how.idg.bg и ФЛГР

 
Публикувана: 4 Август 2010 г. 11:08:44
 Новини

19 Април 2018
Състезание „Green Talents 2018“ стартира
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...

Още новини