Международен конкурс за бизнес в Интернет

Koнкурсът има за цел да привлече авторите на свежи e-бизнес идеи, свързани с иновационни услуги, интернет-компания, нова функционалност или по-общо казано всичко онова, което може да доведе до революция в Интернет. Участие могат да вземат български граждани, граждани на Чехия, Полша, Русия, Украйна, Унгария и останалите страни от Централна и Източна Европа.
За да кандидатства с идеята си, всеки участник е достатъчно да изпрати описание на проекта и кратка негова презентация до 16 август 2010 г. Международно жури ще подбере до 30 август измежду всички изпратени предложения петте финалисти, чиито идеи имат най-голям потенциал.. Заявки за участие се приемат чрез формуляра, посочен на http://e-nnovation.pl/zglos-projekt/, а подробна информация за конкурса може да бъде намерена на http://e-nnovation.pl/o-konkursie.
Журито ще оценява участниците по следните критерии:
- новаторството на идеята,
- шанса и възможностите за внедряването на проекта на IT -пазара,
- потенциалните ползи, произтичащи от развитието на реализирания проект.
Oрганизатор на конкурса „Start with e-nnovation", както и на конференцията „e-nnovation - e-commerce в Централна Европа" е Групата Allegro. На нея принадлежи търговската платформа Allegro и 69 други сайт за услуги в 15 страни, предимно от Централна и Източна Европа - Украйна, Беларус, Словакия, Чехия, Казахстан, Румъния, България, Русия и Унгария и др. E-nnovation е най-голямата в Централна и Източна Европа среща на специалисти от Интернет-бизнеса. На конференцията, организирана от Група Allegro, която ще се състои в Познан на 23-24 септември 2010 година, ще пристигнат известни предприемачи, автори на блогове и мениджъри от Европа и целия свят. По време на срещата ще бъдат анализирани последните тенденции на развитие и новините в търговията он-лайн по света.
През септември ще бъде обявена най-интересната е-бизнес-идея в Централна и Източна Европа
Това ще бъдат победителите в конкурса Start with e-nnovation, oрганизиран от Allegro - полски сайт за търгове он-лайн. Спечелилият ще получи 10 000 евро, за да осъществи проекта си и помощ при реализацията и промоцията му.

Краен срок: 16 август 2010 г.

Източник: b-how.idg.bg и ФЛГР

 
Публикувана: 4 Август 2010 г. 11:08:44
 Новини

13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
13 Ноември 2018
БТПП организира дискусионен форум "Дигитални предизвикателства пред съвременните компании"
още...
25 Октомври 2018
Наближава крайният срок за деклариране на дължимият авансов данък върху ДФЛ
още...
23 Октомври 2018
Посолството на Казахстан в София и БТПП организират информационна презентация
още...
22 Октомври 2018
Близо 18 000 земеделци декларираха доходите си за месец
още...

Още новини