Mеждународен конгрес за Енергийна Ефективност и Възобновяеми Енергийни Източници, 13 - 15 април, Пловдив

Предстоящият международен конгрес ще събере участници от различни сектори на икономиката, научните среди и държавното управление от страната и чужбина - всички, заинтересувани от действаща и ефективна промишленост при защитена околна среда. Конгресът се провежда под егидата на Министерството на икономиката, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, UNEP / SEFI Инициатива за финансиране на устойчива енергия, Д-р Hermann Scheer - Президент на Световния Съвет за Възобновяема Енергия (WCRE).

Целта на събитието е да се разгледат най-съвременните технологии в областта на възобновяемите източници и повишаването на енергийната ефективност, както и възможностите за финансирането на проекти за прилагането на тези технологии в строителството, бита и индустрията. Нуждата от конкурентноспособност на българските фирми в различните сектори на икономиката се приплита с изискванията на Европа към българския бизнес. Това са обстоятелства, които изострят интереса към предстоящето събитие.

Паралелно с Конгреса ще се проведе специализирана изложба, постерна сесия и Инвестиционен форум. Един от аспектите на Конгреса е темата за финансирането на проекти. Пример за възможностите за финансиране може да се намери на http://www.rec.org/reeep/projectcall.html - предвидени са 1 милион евро от организацията REEEP за нови проекти.

Вярваме, че Конгресът ще представлява интерес за широк кръг специалисти от частния и обществен сектор. Повече информация може да се намери на http://www.viaexpo.com/congressbg.html

Лице за контакти:
Майя Кръстева
Организатор на Международни изложения и конференции Вия Експо
URL:www.viaexpo.com
e-mail: office@viaexpo.com
тел.: 032/945459
GSM: 0888/926587

 
Публикувана: 11 Януари 2005 г. 15:01:00
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини