Как да растем в кариерата – обучение и консултации.

Как да плануваме и управляваме кариета си? Как си дадем ясна сметка за своята мотивация, интереси и личностни качества на работното място?  

На тези въпроси ще се опитаме да отговорим в два последователни дни на 12-ти и 13-ти септември  в рамките на второто издание на обучение и консултантски ден за кариерно израстване организирани от Център за кариерно развитие към БТПП – гр. Русе.

Обучението ще се проведе на 12 септември (петък) в залата на РТИК на ул. "Цар Фердинанд" 3а етаж 2.

С помощта на експертът на ДЗЗД „Кариери“ - Лора Саркисян ще разгледаме разнообразни теми в сферата на човешките ресурси.

  • Ще преминем през различните етапи на селекционния процес при кандидатстване за работа, специфичните изисквания при подготовка на автобиография, мотивационно писмо, препоръки;
  • Ще разгледаме видовете интервюта за работа и стратегии за подготовка;
  • Ще разберем какви са особеностите на различните поколения на работното място – техните мотиватори, отношение към етиката в работата; йерархията в организацията; използването на технологии; възнаграждението и смяна на работата;
  • Ще се запознаем с техники за планиране и управление на времето и стреса;
  • Ще бъде представена възможността за създаване на бизнес и професионални профили на електронната платформа на Виртуалната Социална Академия http://www.vsa.bcci.bg/.

Обучението е безплатно и в него могат да се включат: търсещи кариерно развитие лица, представители на бизнеса, лица стартиращи и управляващи собствен бизнес.

На 13 септември (събота) госпожа Саркисян ще е на разположение за провеждане на индивидуални консултации на тема кариерно развитие с участниците в обучението, както и с всички останали заети лица, регистрирали се за участие.

Обучението и консултантския ден за израстване в кариерата се осъществяват в рамките на проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й” на Българската търговско-промишлена палата. Проектът е финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", а целта му е превенция и ограничаване на проявите на сивата икономика в тази област чрез различни форми на въздействие върху пазара на труда.

За записване за участие моля попълнете и изпратете не по-късно от 10.09.2014 г. на имейл – projects@rcci.bg следния формуляр:

за „Обучение за израстване в кариерата“.

за „Консултантски ден за израстване в кариерата“.

За допълнителна информация и/или въпроси можете да се свържете с нас на телефон 082 825 875 и/или имейл – projects@rcci.bg

Лице за контакт : Десислава Димитрова;

 
Публикувана: 26 Август 2014 г. 15:08:04
 Новини

23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
29 Юни 2017
КАРИЕРА ЗА НОВА ЕRА - единствените кариерни дни в страната за млади и утвърдени учени
още...

Още новини