Бизнес срещи в София с тайванска търговска делегация

Дата: 7 ноември 2014 г.

Час: 10:00-18:00

Място: Шератон София Хотел - зала ' Роял '

 

Събитието ще предостави възможност да се проведат лични разговори с представители на 30 водещи тайвански производители и търговски компании. Ще бъдат представени мостри на най-новите им продукти:

 

-Автомобилни части (Едрогабаритни, за двигателя, за електрическа система, за спирачна система, за окачване), аксесоари (Интериорни и екстериорни; тунинг)

- Ръчни и електрически инструменти, колички за инструменти и оборудване, комплекти гедоре, гаечни ключове, шестограми, винтоверти, инструменти за ремонт на автомобили, перфоратори, пневматични инструменти.

-  Видео/Аудио превключватели, сплитери, матрични превключватели, екстендери, конвертори, генератори на тестови образци, конектори и кабели, компютърни аксесоари, аудио и видео аксесоари, монтажни проводници, OEM/ODM кабели, всички видове основни кабели.

-  Електродвигатели, дигитални контролери, цялостни системи с дигитален контрол, поточни линии за рязане и разделяне.

-  Дефектнотокови защити срещу свръхнапрежение KBL, миниатюрни автоматични прекъсвачи, дефектнотокови защити срещу свръхнапрежение DBL

-  LED осветление и технологии, кристални технологии, осветление за растения.

-  Метални елементи за машинно оборудване, машини и оборудване за огъване на тръби, машини и оборудване за производство на велосипеди.

-  Миниатюрни лагери, дълбоко прорезни сачмени лагери, иглени/ролкови лагери, сачмени лагери, OEM проекти.

-  Почистващи пистолети, разпръскващи пистолети, пистолети за пяна, пистолети за боядисване.

-  Енергийна чаша за вода, мини LED фенерче, антидекубитален матрак, диоптрични очила, системи с осмотично пречистване на вода, филтри за вода, филтри за пречистване на водата в душа.

-  Соларни, безжично контролирани LED светлини за мъгла, леки и екологични тухли, водопропускливи тухли, бутони, дръжки за врати, табелки с имена, части за готварски печки.

-  Стандартни уплътнения, уплътнения за валове, гумени уплътнения (гарнитури), уплътнителни части, съединения гума с гума и гума с метал.

-  Аксесоари за животни, неръждаеми синджири, поводи за животни, нагръдници, карабини, крепежни елементи.

-  Фитнес оборудване, спортни стоки, пътеки за бягане.

-  Професионални козметични продукти за кожата и косата, козметика против косопад и за стимулиране на растежа на косата, натурален сапун, хавлии за баня, гъби за баня, чанти за козметика, ежедневни чанти, хранителни добавки.

-  Найлонови платове, полиестерни платове, мрежести платове, ПВЦ платове, брезенти.

-  Финансиране на износ-внос, банкови гаранции за износ-внос, съоръжения под наем, презокеанско инвестиционно застраховане, факторинг.

 Тук можете да видите списъка с участващите от тайванска страна компании, както и да направите своята заявка за срещи и участие.

 

За повече информация, свържете с:

Тайвански Търговски Център, София

Бизнес Парк София, Сграда 2, Ет. 5

София 1766, България

Тел: +359-2-4899737

Факс: +359-2-4899734

Мейл: sofia2@taitra.org.tw

 
Публикувана: 16 Октомври 2014 г. 15:10:37
 Новини

14 Януари 2019
Процедура "Подобряване на производствения капацитет в малките и средни предприятия" ще бъде представена на 16.01.2019г. в Русе
още...
14 Декември 2018
Бизнес делегация до Намибия, Мозамбик и Кения, 21-26 януари 2019
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...

Още новини