БТПП организира бизнес делегация до Китай

Българската търговско-промишлена палата дава възможност фирми от България да бъдат включени в състава на бизнес делегация до автономен регион Ксинян, гр. Урумчи,  Китай по повод Международното изложение за хранително – вкусова промишленост Silk Road International Food Exhibition Fair, което ще се проведе в периода 22 – 27 юли 2015.

Първото издание на панаира обхвана  40 000 кв.м,  над 1200 международни щанда – повече от 780 фирми, от които 153 чуждестранни и над 200000 посетитители. В рамките на изданието тази година, организаторите предоставят 70 000кв.м изложбена площ и 2400 международни щанда. Профилът на участниците: производители и търговци на храни, кетъринг фирми, производители на машини за хранително–вкусовата промишленост, производители на биохрани, суровини, хотели, ресторанти, хрантелни вериги, магазини, платформи за електронна търговия.

Българската търговско–промишлена палата е договорила с организаторите осигуряване на 5 безплатни нощувки на човек, вътрешен транспорт, трансфери  и по 1 изложбен  щанд с размери 3х3 кв.м за компания.

Фирмите, които имат желание да участват в състава на делегацията, следва да изпратят попълнена регистрационна форма на електронна поща: m.markova@bcci.bg и да заплатят необходимата сума  в срок до 10 юни 2015г. /сряда/.

След потвърждение ще получат допълнителна информация относно заявяването на щанд за участие.

От линковете може за научите допънителена информация:

                       Предварителна програма напосещението

                       Брошурана изложението

 
Публикувана: 28 Май 2015 г. 10:05:51
 



Новини

21 Март 2017
На 19 април в БТПП ще се състои Бизнес форум София-Тайпе
още...
21 Март 2017
Виртуално обучение по мениджмънт на интелектуалната собственост
още...
21 Март 2017
Изложение China International Import and Export Food & Beverage Exhibition
още...
21 Март 2017
НСИ: Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база
още...
21 Март 2017
Здравословните и безопасни условия на труд – грижа на всеки – практически насоки за работодателите
още...

Още новини