Бизнес срещи в Мадрид,свързани с продукти като врати,прозорци и аксесоари за тях.

В Българската Търговско-Промишлена Палата постъпи информация от неправителствената организация EXCAL,която планира бизнес-срещи в Мадрид свързани с продукти като врати,прозорци и аксесоари за тях.Срещите са планирани с няколко фирми обвързани с производството и използването на различни видове врати и прозорци.

Някои от фирмите домакини са:

NORMA www.norma-doors.com,

BAMAR PUERTAS www.bamarpuertas.com,

SANGUINO www.sanguino.net,

CARPINTERIA ISCAR www.carpinteriaiscar.com,

PUERTAS JHER www.jher.com,

METALES EXTRUIDOS www.sistemaskl.com,

CERAMICAS Y SANEAMIENTOS www.sancayetano-s.com,

CERRAJERIA BERMAR www.bermar-ventanas.com,

както и много други. Тези фирми произвеждат различни видове врати, прозорци и аксесоари за тях, както и други видове строителни елементи. Пълната гама продукти, както и допълнителна информация за дейността на фирмите можете да получите от посочените по-горе уеб-страници. Може, също така, директно да направите и конкретни запитвания до самите фирми.

Могат да участват Български фирми, които внася врати и прозорци с цел строителство или препродажба.

Фирмите желаещи да участват в срещите следва да попълнят Регистрационна форма, която ще даде детайлна информация за Вашия бизнес на организатора на срещите от EXCAL./Може да я получите от РТИК - тел:825 873/

Попълнените регистрационни карти се връщат на БТПП на E-mail: fairs@bcci.bg или факс: 02/981 66 26. Единствено и само организаторите от EXCAL правят селекция на фирмите, които ще вземат участие в срещите.

Като начало срещите са планирани за края на май или юни месец, като в Регистрационната карта можете да укажете подходящия за Вас период. Голямата част от срещите ще се проведат в Бизнес-центъра на Мадрид. Ако някоя от българските фирми пожелае, може да посети и на място някоя от фирмите-домакини, като EXCAL ще организира пътуването до мястото на производството.

EXCAL ще покрие разходите по пътуването до Испания и престоя на 1 представител от всяка одобрена българска фирма. Визитата може да бъде в рамките на 2-3 дена, в зависимост от изготвения от EXCAL график за срещите.

За участие в бизнес-срещите всяка одобрена фирма следва да заплати таксата от 200 лв. По банковата сметка на БТПП № 100 030 811-9, код 62176307 в Булбанк АД. Таксата е освободена от ДДС.

За допълнителни запитвания можете да ни пишете на fairs@bcci.bgили да се обаждате на тел./факс: 02/981 66 26 – г-ца Виолета Николова.

 
Публикувана: 19 Май 2005 г. 11:05:23
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини