Бизнес срещи в Мадрид,свързани с продукти като врати,прозорци и аксесоари за тях.

В Българската Търговско-Промишлена Палата постъпи информация от неправителствената организация EXCAL,която планира бизнес-срещи в Мадрид свързани с продукти като врати,прозорци и аксесоари за тях.Срещите са планирани с няколко фирми обвързани с производството и използването на различни видове врати и прозорци.

Някои от фирмите домакини са:

NORMA www.norma-doors.com,

BAMAR PUERTAS www.bamarpuertas.com,

SANGUINO www.sanguino.net,

CARPINTERIA ISCAR www.carpinteriaiscar.com,

PUERTAS JHER www.jher.com,

METALES EXTRUIDOS www.sistemaskl.com,

CERAMICAS Y SANEAMIENTOS www.sancayetano-s.com,

CERRAJERIA BERMAR www.bermar-ventanas.com,

както и много други. Тези фирми произвеждат различни видове врати, прозорци и аксесоари за тях, както и други видове строителни елементи. Пълната гама продукти, както и допълнителна информация за дейността на фирмите можете да получите от посочените по-горе уеб-страници. Може, също така, директно да направите и конкретни запитвания до самите фирми.

Могат да участват Български фирми, които внася врати и прозорци с цел строителство или препродажба.

Фирмите желаещи да участват в срещите следва да попълнят Регистрационна форма, която ще даде детайлна информация за Вашия бизнес на организатора на срещите от EXCAL./Може да я получите от РТИК - тел:825 873/

Попълнените регистрационни карти се връщат на БТПП на E-mail: fairs@bcci.bg или факс: 02/981 66 26. Единствено и само организаторите от EXCAL правят селекция на фирмите, които ще вземат участие в срещите.

Като начало срещите са планирани за края на май или юни месец, като в Регистрационната карта можете да укажете подходящия за Вас период. Голямата част от срещите ще се проведат в Бизнес-центъра на Мадрид. Ако някоя от българските фирми пожелае, може да посети и на място някоя от фирмите-домакини, като EXCAL ще организира пътуването до мястото на производството.

EXCAL ще покрие разходите по пътуването до Испания и престоя на 1 представител от всяка одобрена българска фирма. Визитата може да бъде в рамките на 2-3 дена, в зависимост от изготвения от EXCAL график за срещите.

За участие в бизнес-срещите всяка одобрена фирма следва да заплати таксата от 200 лв. По банковата сметка на БТПП № 100 030 811-9, код 62176307 в Булбанк АД. Таксата е освободена от ДДС.

За допълнителни запитвания можете да ни пишете на fairs@bcci.bgили да се обаждате на тел./факс: 02/981 66 26 – г-ца Виолета Николова.

 
Публикувана: 19 Май 2005 г. 11:05:23
 Новини

17 Май 2017
Второ издание на Академия за социални предприемачи
още...
17 Май 2017
Национален конкурс за „Европейска награда за млади фермери” 2017 г.
още...
17 Май 2017
Състезание „Green Talents 2017“
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...

Още новини