[Предстоящо] Конференция BusinessBooster и конкурс StartITup на 15-16 ноември 2016 г, в Интер Експо Център - София

Включете се в конференцията BusinessBooster и конкурса StartITup, които ще се проведат на 15-16 ноември 2016 в Интер Експо Център - София, в рамките на Global Tech Summit.

BusinessBooster ще представи теми и платформа за дискусии, свързани с възможностите за стартиране и развитие на технологични бизнеси. Ще бъдат презентирани водещи бизнес практики в областта на високите технологии. Българските предприемачи ще имат възможност да се срещнат с утвърдени мениджъри и да получат информация за начините за стартиране и разширяване на своя бизнес на пазарите от ЕС и САЩ.

В рамките на събитието ще бъде проведен и конкурсът за идеи и проекти StartITup, който е отворен за всички, които имат идеи или вече работят по конкретни проекти в областта на технологиите. Най-добрите предприемачи ще получат помощ за развитието на бизнеса си в САЩ с подкрепата на Innovation Center.

Innovation Center е иновативен проект, който има за цел да подпомага български компании, които желаят да започнат или да разширят своя съществуващ бизнес на пазарите от Европа и САЩ. Предлага съдействие за установяване на бизнес, популяризиране, маркетинг, участие в събития, срещи с потенциални партньори и инвеститори, офис пространство и други услуги, които са напълно или частично спонсорирани по държавни или частни проекти.

Участието в конференцията BusinessBooster и в конкурса StartITup е безплатно, но е необходима предварителна регистрация  тук

За връзка с организаторите: 0894/772258 или 02/9589965.

 

Източник: Инфобизнес

 
Публикувана: 8 Ноември 2016 г. 10:11:22
 Новини

12 Юли 2017
Дирекция “Бюро по труда”- Русе провежда процедура за кандидатстване на работодатели за преференции по насърчителни мерки за заетост на безработни лица
още...
12 Юли 2017
НАП напомня: завършилите средно образование безработни и неучащи заплащат сами здравните си осигуровки
още...
11 Юли 2017
Изменение на Условията за кандидатстване по процедура BG05M9OP001-1.021 „Обучения за заети лица“
още...
04 Юли 2017
НАП въведе нова електронна услуга с КЕП
още...
29 Юни 2017
КАРИЕРА ЗА НОВА ЕRА - единствените кариерни дни в страната за млади и утвърдени учени
още...

Още новини