[Предстоящо] Конференция BusinessBooster и конкурс StartITup на 15-16 ноември 2016 г, в Интер Експо Център - София

Включете се в конференцията BusinessBooster и конкурса StartITup, които ще се проведат на 15-16 ноември 2016 в Интер Експо Център - София, в рамките на Global Tech Summit.

BusinessBooster ще представи теми и платформа за дискусии, свързани с възможностите за стартиране и развитие на технологични бизнеси. Ще бъдат презентирани водещи бизнес практики в областта на високите технологии. Българските предприемачи ще имат възможност да се срещнат с утвърдени мениджъри и да получат информация за начините за стартиране и разширяване на своя бизнес на пазарите от ЕС и САЩ.

В рамките на събитието ще бъде проведен и конкурсът за идеи и проекти StartITup, който е отворен за всички, които имат идеи или вече работят по конкретни проекти в областта на технологиите. Най-добрите предприемачи ще получат помощ за развитието на бизнеса си в САЩ с подкрепата на Innovation Center.

Innovation Center е иновативен проект, който има за цел да подпомага български компании, които желаят да започнат или да разширят своя съществуващ бизнес на пазарите от Европа и САЩ. Предлага съдействие за установяване на бизнес, популяризиране, маркетинг, участие в събития, срещи с потенциални партньори и инвеститори, офис пространство и други услуги, които са напълно или частично спонсорирани по държавни или частни проекти.

Участието в конференцията BusinessBooster и в конкурса StartITup е безплатно, но е необходима предварителна регистрация  тук

За връзка с организаторите: 0894/772258 или 02/9589965.

 

Източник: Инфобизнес

 
Публикувана: 8 Ноември 2016 г. 10:11:22
 Новини

21 Септември 2017
Остава седмица за избор за авансов данък и коригираща декларация
още...
15 Септември 2017
Разработен е първият по рода си национален доклад за обучението чрез работа в модния сектор в България
още...
07 Септември 2017
Българо-индийски бизнес форум „Как се прави бизнес с България и Индия“
още...
15 Август 2017
Mеждународно изложение „Marketplace Austria Food 2017"
още...
10 Август 2017
„Развитие на социалното предприемачество” - отново обявена процедура за подбор на проекти
още...

Още новини