ALL PACK - Международно изложение за оборудване за производство на опаковки

Българо-румънска търговско промишлена палата (БРТПП) e оторизиран представител през 2005 г. за България на ROMEXPO– най-големият панаирен център на Румъния, гр. Букурещ, който разполага със закрита изложбена площ от55,000 кв. м. и над 45,000 кв. м. открита, с целогодишна програма на изложения, конференции и други съпътстващи събития.

Тазгодишното издание на ALLPACK- Международно изложение за оборудване за производство на опаковки– 7 издание ще се проведе в периода 02.11 - 06.11.2005 г.

Без подходяща опаковка, повечето стоки не могат да бъдат транспортирани, складирани или продавани. Непрекъснато увеличаващата се гама от продукти, специалните нужди и търсене на различните пазари, нарастващата необходимост от екологични опаковки и т.н. са все по-голямо предизвикателство. От друга страна, опаковката придобива все повече функции, свързани с рекламата, продажбата, съхранението на стоката срещу нежелан достъп и др.

В тази връзка участието в изложениетоALLPACKпредоставя възможност за засилени контакти с потенциални клиенти, за откриването на нови бизнес възможности, за диалог и споделяне на успешни практики между производители и потребители, за обширен поглед върху пазара и за представяне на производители от бранша. През 2004 г. в изложението са участвали фирми от 10 държави, сред които и България, на площ от 5 000 кв.м.

Като представител на РОМЕКСПО за ALLPACK Българо-румънска палата поема цялостната организация по заявката и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва избор на място за щанд,ползване на допълнителни услуги, пътуване, настаняване, уреждане на плащанията и др. Всичко това улеснява комуникацията с румънските организатори и цели да спести на фирмите време и допълнителни разходи.

Каним всички фирми, проявяващи интерес да участват на изложението, да се свържат с екипа на Палатата на следния адрес: Русе-7000, ул. Църковна независимост 11, п.к.69; тел: 082 826 308; ел.поща: info@brcci.bg

Краен срок за регистрация - 30 юни 2005!След този срок местата за участие са ограничени.

 
Публикувана: 20 Юни 2005 г. 16:06:39
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини