ALL PACK - Международно изложение за оборудване за производство на опаковки

Българо-румънска търговско промишлена палата (БРТПП) e оторизиран представител през 2005 г. за България на ROMEXPO– най-големият панаирен център на Румъния, гр. Букурещ, който разполага със закрита изложбена площ от55,000 кв. м. и над 45,000 кв. м. открита, с целогодишна програма на изложения, конференции и други съпътстващи събития.

Тазгодишното издание на ALLPACK- Международно изложение за оборудване за производство на опаковки– 7 издание ще се проведе в периода 02.11 - 06.11.2005 г.

Без подходяща опаковка, повечето стоки не могат да бъдат транспортирани, складирани или продавани. Непрекъснато увеличаващата се гама от продукти, специалните нужди и търсене на различните пазари, нарастващата необходимост от екологични опаковки и т.н. са все по-голямо предизвикателство. От друга страна, опаковката придобива все повече функции, свързани с рекламата, продажбата, съхранението на стоката срещу нежелан достъп и др.

В тази връзка участието в изложениетоALLPACKпредоставя възможност за засилени контакти с потенциални клиенти, за откриването на нови бизнес възможности, за диалог и споделяне на успешни практики между производители и потребители, за обширен поглед върху пазара и за представяне на производители от бранша. През 2004 г. в изложението са участвали фирми от 10 държави, сред които и България, на площ от 5 000 кв.м.

Като представител на РОМЕКСПО за ALLPACK Българо-румънска палата поема цялостната организация по заявката и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва избор на място за щанд,ползване на допълнителни услуги, пътуване, настаняване, уреждане на плащанията и др. Всичко това улеснява комуникацията с румънските организатори и цели да спести на фирмите време и допълнителни разходи.

Каним всички фирми, проявяващи интерес да участват на изложението, да се свържат с екипа на Палатата на следния адрес: Русе-7000, ул. Църковна независимост 11, п.к.69; тел: 082 826 308; ел.поща: info@brcci.bg

Краен срок за регистрация - 30 юни 2005!След този срок местата за участие са ограничени.

 
Публикувана: 20 Юни 2005 г. 16:06:39
 Новини

21 Март 2017
На 19 април в БТПП ще се състои Бизнес форум София-Тайпе
още...
21 Март 2017
Виртуално обучение по мениджмънт на интелектуалната собственост
още...
21 Март 2017
Изложение China International Import and Export Food & Beverage Exhibition
още...
21 Март 2017
НСИ: Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база
още...
21 Март 2017
Здравословните и безопасни условия на труд – грижа на всеки – практически насоки за работодателите
още...

Още новини