Обучение по комуникация, свързана с управление на риска

Русенска търговско-индустриална камара  има удоволствието да Ви покани да се включите във второто по ред обучение по управление на риска, организирано от Бизнес иновационен център ИНОБРИДЖ, което ще се проведе на 10 и 11 октомври (вторник и сряда) в конферентната зала Dunav Hall 1 на х-л. Дунав Плаза, гр. Русе. Първото се състоя през януари т.г. при сериозен интерес. По време на събитието ще бъдат представени теми в областта на управление и оценка на риска, безопасност и здраве при работа, комуникация във връзка с възникнали кризисни ситуации и др. Подробната програма на събитието може да бъде видяна тук.

Обучението ще е допълващо към организираното в края на октомври от РТИК годишно обучение по здравословни и безопасни условия на труд (ЗБУТ). Участниците в настоящото ще се ползват с предимство при регистрацията за второто, на което фокусът ще бъде върху нормативна уредба, регламентираща изискванията на ЗБУТ, оценка на риска на работното място, инструктажи, трудови злополуки и професионални заболявания.

За да се регистрирате за обучението, е необходимо да попълните регистрационна форма, в която да отбележите също така дали се интересувате от последващото обучение по ЗБУТ, за да бъдете информирани за датата и мястото на събитието.

Обучението се организира в рамките на проект Управление на риска при мащабни инфраструктури в румънско-българската трансгранична област, код на проекта:15.3.1.017 и eMS код: RO-BG-23.

 
Публикувана: 5 Октомври 2017 г. 9:10:29
 Новини

16 Януари 2018
Второ издание на Празник на розата- гр. Ханой, Виетнам, 8 – 11 март 2018 г.
още...
15 Януари 2018
РЕГИСТРАЦИЯ И ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ОПЕРАТОР
още...
05 Декември 2017
Регионални профили: показатели за развитие 2017
още...
17 Ноември 2017
Уебинар „Пазарни възможности за европейския земеделски бизнес, в контекста на Споразумението за свободна търговия ЕС–Япония”
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...

Още новини