Обучение по комуникация, свързана с управление на риска

Русенска търговско-индустриална камара  има удоволствието да Ви покани да се включите във второто по ред обучение по управление на риска, организирано от Бизнес иновационен център ИНОБРИДЖ, което ще се проведе на 10 и 11 октомври (вторник и сряда) в конферентната зала Dunav Hall 1 на х-л. Дунав Плаза, гр. Русе. Първото се състоя през януари т.г. при сериозен интерес. По време на събитието ще бъдат представени теми в областта на управление и оценка на риска, безопасност и здраве при работа, комуникация във връзка с възникнали кризисни ситуации и др. Подробната програма на събитието може да бъде видяна тук.

Обучението ще е допълващо към организираното в края на октомври от РТИК годишно обучение по здравословни и безопасни условия на труд (ЗБУТ). Участниците в настоящото ще се ползват с предимство при регистрацията за второто, на което фокусът ще бъде върху нормативна уредба, регламентираща изискванията на ЗБУТ, оценка на риска на работното място, инструктажи, трудови злополуки и професионални заболявания.

За да се регистрирате за обучението, е необходимо да попълните регистрационна форма, в която да отбележите също така дали се интересувате от последващото обучение по ЗБУТ, за да бъдете информирани за датата и мястото на събитието.

Обучението се организира в рамките на проект Управление на риска при мащабни инфраструктури в румънско-българската трансгранична област, код на проекта:15.3.1.017 и eMS код: RO-BG-23.

 
Публикувана: 5 Октомври 2017 г. 9:10:29
 Новини

18 Юни 2018
Проучване по проект RESTART набеляза основни тенденции при нуждите на бизнеса от дигитални умения
още...
01 Юни 2018
С 5 млрд. лв. намаляха парите в касите на фирмите след проверките на НАП
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...

Още новини