Българо-руски инвестиционен форум, 19-20 октомври в БТПП

Българо-руски инвестиционен форум  ще се проведе на 19-20 октомври 2017 г.  Домакин на форума е БТПП и се организира съвместно с Българо-руската търговско-промишлена палата /БРТПП/ и Търговско - промишлената палата на Руската Федерация /ТПП РФ/.  Ще бъдат представени инвестиционните възможности и бизнес климата в България и Русия, ще се осигури платформа за установяване на контакти между заинтересованите руски и български компании. 

В рамките на форума ще се проведат две събития:

19 октомврифорум с двустранни срещи с представители на бизнес делегация от Русия, подготвена от ТПП РФ с представители на: Международната банка за икономическо сътрудничество, руски региони, регионални ТПП и компании, които работят в областите:

  • Производство на оборудване за сектора нефт и газ, в т.ч. парогенераторни установки;
  • Производство на селскостопански ремаркета;  
  • Производство на торове за селското стопанство;
  • Архитектура и строителство;
  • Лека промишленост - производство на конфекция;
  • Туризъм. 

20 октомври - семинар на тема „Нов Митнически кодекс на Евразийския икономически съюз - нови условия за работа в сферата на външноикономическата дейност“. Лектор на семинара е Галина Баландина, ръководител на Центъра за подкрепа на външноикономическата дейност и развитието на регионите към ТПП РФ и  член на Съвета на ТПП РФ по митническа  политика.  Българският бизнес ще бъде запознат с измененията в митническото законодателство на страните от Евразийския икономически съюз, влизащи в сила от 1 януари 2018 г. 

За да участвате във форума и семинара, изпратете попълнена регистрационна форма на  електронен адрес: office@brcci.net  Крайният срок за изпращане на заявките за участие е удължен до  17 октомври. 
  

Условията за участие:

  • Таксата участие във Форума на 19 октомври е 100 лв. без  ДДС и включва материали и кетъринг. Членове на БТПП и БРТПП не заплащат такса участие.
  • Таксата участие в Семинара на 20 октомври е 100 лв. без  ДДС и включва материали и кетъринг. Членовете на БТПП имат право на намаление 20% от таксата.

 

Участниците, регистрирали се и платили преди 16 октомври 2017, заплащат такса участие, редуцирана с 20%.  Отстъпките са с натрупване.

Разпространение на рекламни материали на участниците в рамките на форума и семинара – 200 лв.  без ДДС.

За повече информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, 02 8117 497.

Приложения:

Предварителна програма

Регистрационна форма

Списък на руската делегация

Допълнителна информация за семинара

Източник: БТПП

 
Публикувана: 12 Октомври 2017 г. 14:10:57
 Новини

13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...
07 Февруари 2018
Превеждаме данъци и осигуровки без такси
още...

Още новини