Българо-унгарски бизнес форум на 3 ноември 2017 г., Гранд Хотел София

На 3 ноември 2017г. ще се проведе Българо-унгарски бизнес форум в София, който се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съвместно с Националната търговска къща на Унгария.

Форумът ще се проведе в зала София, Гран хотел София, град София и ще бъде открит от г-н Емил Караниколов, министър на икономиката на Р България и от г-н Петер Сиярто, министър на външните работи и търговията на Унгария.

В рамките на форума се предвижда да бъдат проведени двустранни бизнес срещи между компании от унгарски и български компании.

За допълнителна информация във връзка бизнес форума, заинтересованите могат да посетят сайта на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, където е оповестен, както и начина за регистрация за участие на желаещите български фирми.

 
Публикувана: 20 Октомври 2017 г. 15:10:27
 Новини

17 Ноември 2017
Уебинар „Пазарни възможности за европейския земеделски бизнес, в контекста на Споразумението за свободна търговия ЕС–Япония”
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...
09 Ноември 2017
Предложени са промени в Закона за туризма
още...
09 Ноември 2017
БТПП издава сертификати на класираните фирми в ТОП 100 и ТОП 1500+
още...
09 Ноември 2017
Търговска мисия в Турция по време на специализирани международни изложения по машиностроене, металообработване и промишлена автоматизация
още...

Още новини