БТПП, АИКБ и БСК организират кригла маса на тема "ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика"

Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) и Българската стопанска камара (БСК), организира кръгла маса на тема: „ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика“. Събитието се организира под патронажа на Президента на Република България – Румен Радев, и ще се проведе на 14 март /четвъртък/ от 10.00ч. в София Хотел Балкан, Зала „Роял 3“.

Основната цел на мероприятието е набелязване на мерки за премахване на задържащите фактори на икономическия растеж в България. Всяка от национално представителните работодателски организации, организатори на мероприятието, ще представи в различни панели проблеми, свързани с насърчаването на инвестициите и разкриването на качествени работни места, нормативната и регулаторна среда, пазара на труда, като ще се опита да даде конкретни предложения за решения и мерки.

Участие в мероприятието ще вземат работодателски организации и фирми-техни членове, икономически анализатори, представители на българското правителство, медии и др.

Проявяващите интерес за участие следва да се регистрират он-лайн на: https://www.bia-bg.com/competitiveBGeconomy.  Местата са ограничени и след запълване на капацитета на залата, регистрацията ще бъде преустановена

 
Публикувана: 28 Февруари 2019 г. 9:02:59
 Новини

18 Март 2019
Бизнес делеагция в Будапеща, 15-16 април 2019г.
още...
15 Март 2019
Завод "Найден Киров" представя европейски проект за повишаване на енергийната си ефективност
още...
28 Февруари 2019
БТПП, АИКБ и БСК организират кригла маса на тема "ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика"
още...
23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...

Още новини