CONSTRUCT EXPO 2006 - Румъния

Българо - румънската търговско промишлена палата набира български фирми за участие в cONSTRUCT EXPO 2006.

От началото на 1993 г. Ромекспо организира международно изложение за архитектура, технологии, оборудване, инсталации, инструменти, приспособления и строителни материали - Construct Expo .

За да се осигури по-висока ефективност при представянето на фирмите, от 2006 година Construct Expo е разделено на две отделни изложения — CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR - за съоръжения и оборудване за строителството и CONSTRUCT EXPO AMBIENT — за производители на дограми, вътрешни мазилки и декорации, бои, осветителни тела и др. По този начин се цели по-добро представяне на участниците, постигане на успешни партньорства между тях и клиентите, както и възможност за включване на повече изложители. Всичко това е продиктувано от постоянно растящия в Румъния строителен пазар и засиления интерес от страна на чуждестранните фирми да намерят своето място на него.

CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR ще се проведе в периода 22 — 25 март 2006, заедно с Romtherm — изложение за топлинни инсталации, климатична техника и санитарни инсталации и с Expo Security — за охранителни системи, аларми и системи за гражданска защита.

Крайният срок за подаване на формуляри за участие в CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR е 15 ноември 2005!

CONSTRUCT EXPO AMBIENT ще се проведе в периода 17 — 21 май 2006 , като в него могат да участват производители на врати, дограми, прозорци, довършителни материали, сглобки, вътрешни декорации и др.

Крайният срок за подаване на формуляри за участие в CONSTRUCT EXPO AMBIENT е 20 януари 2006!

Като представител на РОМЕКСПО за България, Българо-румънска палата поема цялостната организация по заявката и участието в изложенията на всички заинтересовани български фирми. Това включва избор на палата и място за щанд, ползване на допълнителни услуги, пътуване, настаняване, уреждане на плащанията и др. Всичко това улеснява комуникацията с румънските организатори и цели да спести на фирмите време и допълнителни разходи.

Допълнителна информация, тематика на изложението и формуляри за регистрация можете да получите от:

Десислава Георгиева
Маркетинг и информационен консултант в БРТПП
Тел: +359 82 826 308 Факс: +359 82 826 309
desislava@brcci.bg


 
Публикувана: 27 Октомври 2005 г. 10:10:48
 Новини

25 Април 2017
Инфоцентърът на НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
25 Април 2017
НАП напомня, че наближава крайният срок за подаване данъчни декларации за доходите от нетрудова дейност
още...
21 Април 2017
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните
още...
21 Април 2017
Национален щанд на Международната изложба за хотелиерство и ресторантьорство HOST, 20–24.10.2017, Милано, Италия
още...
20 Април 2017
Бюрата по труда стартираха процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и мерки за заетост и обучение на безработни
още...

Още новини