Семинар на тема „Добрите селскостопански практики и безопасността на храните”

На 15 и 16 май 2006г. в София ще се проведе международен семинар на тема „Добрите селскостопански практики и безопасността на храните”. Ще бъдат разгледани европейските принципи и регламенти за безопасността на храните. Ще се представят добрите практики при осигуряване безопасността на храните при производителя в съответствие със стратегията на ЕС за превенция във веригата "от фермата до вилицата", в която са включени и дистрибуторите на стоки.

Основни лектори на семинара ще бъдат специалисти от Холандия, страна със значителни постижения в производството и преработката на селскостопански продукти, а своя опит в бранша ще споделят експерти от Италия, Чехия и Полша. Ще участват и 10 фермери от Турция, с цел създаване на директни контакти между производители на селскостопански продукти от двете страни.

Участието е безплатно. Осигурен е превод. Броят на участниците е ограничен. Организатор е БТПП.

За допълнителна информация и заявяване на участие:
Българска търговско-промишлена палата
Дирекция "Европейска интеграция и проекти"
тел.: (02) 987-26-31 (в. 156, в. 211), 988 34 82
факс: (02) 987 32 09
E-mail: projects@bcci.bg

 
Публикувана: 7 Март 2006 г. 11:03:44
 



Новини

21 Март 2017
На 19 април в БТПП ще се състои Бизнес форум София-Тайпе
още...
21 Март 2017
Виртуално обучение по мениджмънт на интелектуалната собственост
още...
21 Март 2017
Изложение China International Import and Export Food & Beverage Exhibition
още...
21 Март 2017
НСИ: Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база
още...
21 Март 2017
Здравословните и безопасни условия на труд – грижа на всеки – практически насоки за работодателите
още...

Още новини