Международен панаир в Италия, насочен към занаятите, туризма и еногастрономията

РТИК съобщава, че през месец юни 2006г. ще се проведе 58-мото издание на Международния панаир в гр. Триест, Италия, насочен към работещите в сектора на занаятите, туризма и еногастрономията с възможности за продажби. Италианска Търговска Камара в България има удоволствието да Ви покани да бъдете част от официалното колективно българско присъствие, организирано в рамките на този форум.

При заплащане на такса за участие от €200 имате възможност да представите Вашата фирма и да промоцирате Вашата дейност в рамките на щанда на България (на изложбена площ от9кв.м.) по време на целия период на изложението, 3-11 юни2006.

Представянето на Вашата фирма може да бъде реализирано чрез присъстващите на място представители на нашата Камара или чрез Ваш представител чрез:

- разпространение на рекламни материали – брошури, дипляни, ценови листи, други печатни издания , и пр.

- рекламен банер/плакати в рамките на щанда

- вписване в каталога на панаира

- експозиция на мостри на Вашите продукти

- директна продажба на Вашите продукти

В случай на продажба/излагане на стока, следва да бъдат договорени допълнително начините и размерите с цел съвместимост с наличната изложбена площ(или наемане на допълнителна). Цените за транспорт на рекламните материали/мострените количества са за сметка на фирмата участник.

Защо да излагаме в Триест 2006?

Изложението на занаятите, туризма и характерните регионални земеделски продукти посреща нуждите на малките и средни предприятия, които работят в тези сектори.

Директна продажба: сред хилядите местни посетители и сред тези от съседните Австрия, Словения, Хърватска, които се срещат в град като Триест, където е значително висока предразположеността към правене на покупки.

1. Свободен вход: дава възможност на посетителите да идват и да си отиват от панаирното изложение по няколко пъти на ден, без да органичават момента на правене на покупки, най-вече по отношение на семействата, които искат да прекарат цял ден в рамките на панаира.

2. Бизнес мрежа:лесно е да се срещнат партньори, купувачи, дистрибутори, както италиански така и чуждестранни. Триест 2006 представлява “ важна витрина” за разширяване на търговските контакти и реклама, както на продуктите така и на фирмения образ.

3. Програма за Match-making: по заявка е възможно предварително да се организират срещи с фирми и оператори, които работят в същия сектор.

Забележка:

Възможностите за престой по време на панаира са в следните граници : Bed& Breakfast(€ 30-35), Boardinghouse( € 50), Hotel(€ 75-80).

Италианската Камара си запазва правото да не организира участието при по-малко от 4 заинтересувани фирми

 
Публикувана: 26 Май 2006 г. 13:05:04
 Новини

21 Март 2017
На 19 април в БТПП ще се състои Бизнес форум София-Тайпе
още...
21 Март 2017
Виртуално обучение по мениджмънт на интелектуалната собственост
още...
21 Март 2017
Изложение China International Import and Export Food & Beverage Exhibition
още...
21 Март 2017
НСИ: Разходите на работодателите за труд нарастват с 8% на годишна база
още...
21 Март 2017
Здравословните и безопасни условия на труд – грижа на всеки – практически насоки за работодателите
още...

Още новини