Международен панаир в Италия, насочен към занаятите, туризма и еногастрономията

РТИК съобщава, че през месец юни 2006г. ще се проведе 58-мото издание на Международния панаир в гр. Триест, Италия, насочен към работещите в сектора на занаятите, туризма и еногастрономията с възможности за продажби. Италианска Търговска Камара в България има удоволствието да Ви покани да бъдете част от официалното колективно българско присъствие, организирано в рамките на този форум.

При заплащане на такса за участие от €200 имате възможност да представите Вашата фирма и да промоцирате Вашата дейност в рамките на щанда на България (на изложбена площ от9кв.м.) по време на целия период на изложението, 3-11 юни2006.

Представянето на Вашата фирма може да бъде реализирано чрез присъстващите на място представители на нашата Камара или чрез Ваш представител чрез:

- разпространение на рекламни материали – брошури, дипляни, ценови листи, други печатни издания , и пр.

- рекламен банер/плакати в рамките на щанда

- вписване в каталога на панаира

- експозиция на мостри на Вашите продукти

- директна продажба на Вашите продукти

В случай на продажба/излагане на стока, следва да бъдат договорени допълнително начините и размерите с цел съвместимост с наличната изложбена площ(или наемане на допълнителна). Цените за транспорт на рекламните материали/мострените количества са за сметка на фирмата участник.

Защо да излагаме в Триест 2006?

Изложението на занаятите, туризма и характерните регионални земеделски продукти посреща нуждите на малките и средни предприятия, които работят в тези сектори.

Директна продажба: сред хилядите местни посетители и сред тези от съседните Австрия, Словения, Хърватска, които се срещат в град като Триест, където е значително висока предразположеността към правене на покупки.

1. Свободен вход: дава възможност на посетителите да идват и да си отиват от панаирното изложение по няколко пъти на ден, без да органичават момента на правене на покупки, най-вече по отношение на семействата, които искат да прекарат цял ден в рамките на панаира.

2. Бизнес мрежа:лесно е да се срещнат партньори, купувачи, дистрибутори, както италиански така и чуждестранни. Триест 2006 представлява “ важна витрина” за разширяване на търговските контакти и реклама, както на продуктите така и на фирмения образ.

3. Програма за Match-making: по заявка е възможно предварително да се организират срещи с фирми и оператори, които работят в същия сектор.

Забележка:

Възможностите за престой по време на панаира са в следните граници : Bed& Breakfast(€ 30-35), Boardinghouse( € 50), Hotel(€ 75-80).

Италианската Камара си запазва правото да не организира участието при по-малко от 4 заинтересувани фирми

 
Публикувана: 26 Май 2006 г. 13:05:04
 Новини

27 Юни 2017
БизнесПРО Форум: „Директни програми за финансиране от ЕС“, 4 юли 2017 г.
още...
27 Юни 2017
Режимите в екологията за малките и средни фирми ще бъдат облекчени
още...
27 Юни 2017
Агенцията по обществени поръчки публикува за обществено обсъждане проекти на типови документи
още...
27 Юни 2017
НАП връчва документи по електронен път
още...
21 Юни 2017
Покана за участие при преференциални условия в Международното изложение за хранителни продукти и напитки „Annapoorna World of Food India"
още...

Още новини